Ο Άντερσον Κούπερ κατάλαβε ότι είναι γκέι, όταν είδε τον Ρίτσαρντ Γκιρ χωρίς μπλούζα

Advertisement

Για το πώς συνειδητοποίησε ότι είναι ομοφυλόφιλος αλλά και τη συμβολή του Ρίτσαρντ Γκιρ σε αυτό, μίλησε ο Άντερσον Κούπερ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Radio Andy» ο δημοσιογράφος είπε αρχικά ότι όταν εκείνος ήταν 11 ετών, δύο γκέι άνδρες, φίλοι της μητέρας του Γκλόρια Βάντερμπιλντ, ο φωτογράφος Πολ Τζάσμιν και ο σύντροφός του, τον πήγαν να παρακολουθήσει μία παράσταση που έπαιζε ο Γκιρ.

Advertisement

«Και με πήγαν να δω τον Ρίτσαρντ Γκιρ στο «Bent», το οποίο για όσους δεν το ξέρουν, πραγματεύεται την ιστορία δύο γκέι ανδρών σε στρατόπεδο συγκέντρωσης», περιέγραψε ο Κούπερ.

«Ε λοιπόν, η πρώτη σκηνή είναι… το πιο γκέι πράγμα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Και αυτός ήταν ο Ρίτσαρντ Γκιρ το 1977, ο «Αναζητώντας τον μίστερ Γκουντ-Μπαρ». Ήταν τόσο όμορφος. Και εγώ ήμουν εκεί. Η μαμά μου δεν ήρθε. Ήμουν μόνο εγώ και οι δύο γκέι φίλοι της», συνέχισε ο 55χρονος.

Ο Κούπερ του CNN θυμάται πως στην πρώτη σκηνή, στην οποία ένας άνδρας γυμνός (ο Γκιρ) που έβαλε τη στολή των SS αφού είχε κοιμηθεί με έναν άλλο άνδρα τη νύχτα.

Advertisement

«Κι εγώ θυμάμαι ότι σκεφτόμουν «ω θεέ μου, είμαι γκέι… είμαι εντελώς γκέι». Και μετά, επειδή ο Πωλ ήταν φίλος με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, είχε τραβήξει τις φωτογραφίες στο «Επάγγελμα: Ζιγκολό», πήγαμε στα καμαρίνια όπου ήταν ο Γκιρ χωρίς πουκάμισο».

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε ότι: «Κι εγώ δεν μπορούσα να μιλήσω. Κι είχα το Playbill μου και ήθελα να του ζητήσω να το υπογράψει, όμως ήταν τόσο… δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το στήθος του.

Κι έτσι, πηγαίνοντας με fast forward δέκα χρόνια μετά, έπαιρνα συνέντευξη από τον Ρίτσαρντ Γκιρ και έβγαλα το Playbill… και του είπα όλη την ιστορία, ζητώντας του να το υπογράψει. Ναι… Είχε βρει πολύ διασκεδαστική την ιστορία».

Advertisement

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: