Ούτε ο Κατακουζηνός δεν θα την αναγνώριζε: «Μία άλλη», σήμερα, η Ρουμάνα του Κωνσταντίνου και Ελένης

Advertisement

Από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχουν κάνει guest εμφανίσεις γνωστοί ηθοποιοί, οι οποίοι και κατάφεραν να μείνουν αξέχαστοι μέσα από το ρόλο τους στην σειρά που προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη.

Ένας από τους πιο πετυχημένους ρόλους στα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς ήταν αυτός της Τατιάνας από την Ρουμανία, την οποία και υποδύθηκε η Κατερίνα Σασλή και θυμόμαστε όλοι μέσα από τις ατάκες της.

Advertisement

Η ηθοποιός έχει συμμετέχει και σε άλλες σειρές όπως «Εμείς κι Εμείς», ενώ συμμετείχε και στο επόμενο σίριαλ του Χάρη Ρώμα, “Λίφτινγκ”.

Παρότι πλέον σπάνια τη βλέπουμε σε κοσμικές εξόδους, η ηθοποιός πήγε στην πρεμιέρα της παράστασης “Η Παναγία των Παρισίων” στο Θέατρο “Βεάκη”, όπου και βλέπουμε την αλλαγή στην εικόνα της, κυρίως στα μαλλιά της.

Τέλος, να αναφέρουμε πως αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως η Κατερίνα Σασλή έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Βασίλη Κούκουρα.

Advertisement

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στη σειρά «Εμείς και Εμείς» του Mega, όπου η Κατερίνα Σασλή υποδυόταν την «Κατερίνα», το κορίτσι του «Χάμπου».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: