Κυψέλη: 22χρονη κλειδώθηκε από τον πατέρα και τον αδερφό της σε υπόγειο – Δεν ενέκριναν τη σχέση της

Advertisement

Ένα απίστευτο περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Κυψέλη, καθώς ένας 50χρονος με συνεργό τον 21χρονο γιο του κλείδωσαν την 22χρονη κόρη του (και αδερφή) σε υπόγειο γιατί δεν ενέκριναν τη σχέση της με έναν 37χρονο.

Μάλιστα την έψαχναν ώρες με το αυτοκίνητο για να την εντοπίσουν και να τη «φυλακίσουν». Κάποια στιγμή την εντόπισαν ενώ έκανε βόλτα με τον φίλο της και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αρπαγή της.

Advertisement

Κατέβηκαν από το όχημα τους, με χρήση λεκτικής και σωματικής βίας άρπαξαν την 22χρονη. Το συγκεκριμένο σκηνικό κράτησε πολλές ώρες, μέχρι που το πρωί της Δευτέρας η 22χρονη τους έπεισε ότι πρέπει να πάει τουαλέτα.

Κι επειδή στο συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε, χτύπησαν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει την Αστυνομία.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με την 22χρονη να προβαίνει σε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και τρίτου ατόμου που βοήθησε στον εντοπισμό της.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: