Συγκλονίζει ο Κώστας Αποστολάκης: «Δεν ήθελα να κάνω αuτή τη ζωή, γονάτισα και παρακάλεσα τον Χριστό να έρθει»

Advertisement

Ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Ήμουν 30 χρόνια ανταγωνιστικός, έχασα όλα μου τα χρόνια να είμαι έτσι. Έχω πει πάρα πολλές φορές συγγνώμη, αλλά έχουν μείνει χιλιάδες να πω, το καλύτερο είναι δια ζώσης και όχι μέσω μηνύματος.

Advertisement

Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Ιησούς Χριστός, κατάλαβα ποσό ατελής είμαι. Είπα ότι δε θέλω να κάνω τη ζωή που κάνω, γονάτισα και παρακάλεσα τον Χριστό να έρθει» δήλωσε ο ηθοποιός .

Αναφερόμενος ο ίδιος στα οικονομικά ζητήματα που αντιμετώπιζε κατά καιρούς στο χώρο της υποκριτικής, αποκάλυψε: «Βίωσα πάρα πολλές φορές οικονομικές δυσκολίες και με διαφορετικό τρόπο.

Στο θέατρο έχω δουλέψει πάρα πολλές φορές δωρεάν στις αρχές της καριέρας μου. Λίγοι ηθοποιοί στην Ελλάδα ζουν τις οικογένειες τους από το θέατρο».

Advertisement

Κώστας Αποστολάκης: Τι αποκάλυψε για την κόρη του

Ο Κώστας Αποστολάκης αναφέρθηκε και στην κόρη του, αλλά και το γιατί δεν προχώρησε μέχρι τώρα σε ένα δεύτερο γάμο: «Η κόρη μου είναι 10 ετών, δε θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά θαυμάζει με τον τρόπο της, το χαίρεται, δεν το λέει από μόνη της στο σχολείο για εμένα.

Επειδή δε συνεχίστηκε ο γάμος μου, με εμπόδισε να κάνω έναν άλλο. Η συνταγή είναι να κατακτήσει το ζευγάρι την αδικία, οποίος θέλει να έχει δίκιο θα είναι μόνος».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός ανέφερε: «Το μάθημα από τη ζωή είναι να καταφέρεις να είσαι με έναν άνθρωπο, το να αλλάζουμε συνεχώς τον άνθρωπο, τον κάνουμε προϊόν τον άνθρωπο».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: