Η Vera Wang γιόρτασε τα 73 της – Αγέραστη, με κοντό σορτσάκι, μοιάζει το πολύ 30 [εικόνες]

Η Vera Wang γιόρτασε τα 73 της – Αγέραστη, με κοντό σορτσάκι, μοιάζει το πολύ 30 [εικόνες]
Advertisement

Τα 73α γενέθλιά της γιόρτασε η διάσημη σχεδιάστρια Vera Wang και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την ηλικία της.

Η σχεδιάστρια μόδας έδειχνε αγέραστη στο πάρτι των γενεθλίων της, κάνοντας μια σειρά από αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο Instagram, από τους εορτασμούς.

Advertisement

Στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της Vera Wang

Η Vera Wang φυσικά, ξεχώρισε, φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο που αποτελούνταν από μια ένα ροζ απαλό φόρεμα, το οποίο άνοιγε στη μέση, αποκαλύπτοντας ένα ροζ, πολύ κοντό σορτσάκι ενώ αναδείκνυε και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Στη φωτογραφία που ανέβασε, κρατά ένα μπουκάλι από το νέο της «Rosé Prosecco» από τη σειρά κρασιών Vera Wang Party, ενώ το λουκ ολοκλήρωσε με μία εντυπωσιακή τιάρα για να ξεχωρίζει.

Όπως μπορεί να δει κανείς από τις αναρτήσεις της, το πάρτι ήταν σε ροζ αποχρώσεις με τεράστιες ροζ ανθοσυνθέσεις να διακοσμούν το χώρο.

Advertisement

Όσο για την τούρτα, ήταν υπερβολικά όμορφη για να τη φάει κανείς, πολυεπίπεδη και ασημένια διακοσμημένη με ροζ τριαντάφυλλα, με δύο μαύρα γράμματα (από τα αρχικά της Vera Wang) στην κορυφή.

Σε άλλη ανάρτησή της, η σχεδιάστρια – η οποία έχει ξαφνιάσει τους πάντες με την νεανική της εμφάνιση- φαίνεται να διασκεδάζει στο πάρτι γενεθλίων της, με καραόκε, ερμηνεύοντας μάλιστα το «Signed, Sealed, Delivered» του Stevie Wonder με τους φίλους της.

«Γιορτάζοντας τα γενέθλιά μου με τούρτες και καραόκε… και το νέο μου Rose Prosecco» έγραψε στη λεζάντα των αναρτήσεών της. Ο αξιολάτρευτος σκύλος της, η Λόλα, φαίνεται να ήταν επίσης παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: