“Χρειάζεστε μια μικρή υπενθύμιση”: Η Σοφία Χατζηπαντελή αποστομώνει τους επικριτές της με μια ανάρτηση

Advertisement

Με μία ανάρτηση η Σοφία Χατζηπαντελή έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της.

Την απάντησή της στους επικριτές της έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή, το νέο πρόσωπο του GNTM, που έχει συζητηθεί ποικιλοτρόπως.

Advertisement

Η ίδια έχει απασχολήσει αρκετά με την εμφάνισή της και κυρίως με το χαρακτηριστικό του προσώπου της, που δεν είναι άλλο από τα έντονα και ενωμένα φρύδια της.

Όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, έχει στοχοποιηθεί από διάφορους haters, στους οποίους και απάντησε με τον δικό της τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, το διεθνούς φήμης μοντέλο έκανε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια επισκόπηση του βιογραφικού της από έναν διάσημο φωτογράφο.

Advertisement

Μέσα στην επισκόπηση περιγράφονται τα επιτεύγματά της σχετικά με το κίνημα «unibrow» (ενωμένο φρύδι), αλλά και οι συνεργασίες της με διεθνή περιοδικά της μόδας και μέσα ενημέρωσης, όπως Vogue, Elle, New York Times.

Στην λεζάντα της ανάρτησής της έδωσε μια απάντηση σε «μερικά trolls», όπως η ίδια ανέφερε. Πιο αναλυτικά, η Σοφία Χατζηπαντελή, έγραψε μεταξύ άλλων:

«Μου άρεσε αυτή η έκθεση για μένα, οπότε το δημοσιεύω επειδή μερικά trolls χρειάζονται μια μικρή υπενθύμιση σχετικά με το σε ποιον νομίζουν ότι μιλούν».

Advertisement

Δείτε την ανάρτηση

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: