Θέμης Αδαμαντίδης: «Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια», καταγγέλλει η πρώην σύντροφός και μητέρα των παιδιών του

Θέμης Αδαμαντίδης: «Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια», καταγγέλλει η πρώην σύντροφός και μητέρα των παιδιών του
Advertisement

Η πρώην σύντροφός και μητέρα των δύο παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη, Αναστασία Στεφάνοβα καταγγέλλει επίσης τον γνωστό τραγουδιστή για βίαιη συμπεριφορά εναντίον της.

Οι δηλώσεις της κας Στεφάνοβα έρχονται μόλις μερικά 24ωρα μετά την καταγγελία και μήνυση της νυν συντρόφου του τραγουδιστή, Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, τα τελευταία χρόνια η κα Στεφάνοβα ζει στη Βουλγαρία με τα παιδιά της, μετά τον χωρισμό από τον Αδαμαντίδη. Σημειώνεται ότι τον εγκαλεί για αδιαφορία απέναντι στα παιδιά που έχει μαζί του, καθώς δεν καταβάλλει διατροφή.

«Ο Θέμης κλωτσούσε την πόρτα και ξανά τα ίδια. Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του. Κουράστηκα […] Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα», είπε η πρώην σύντροφός του.

«Όλα τα χρόνια με απατούσε, σύννεφο το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά και όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι και αυτός με έβριζε και με χτυπούσε».

Advertisement

Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή αναφέρεται επίσης στις σχέσεις της με τη Βαρβάρα Κίρκη: «Η Βάρβαρα με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από τον δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του. Την αγαπώ πολύ».

Σημειώνεται ότι η κα Στεφάνοβα, σύμφωνα με την ίδια, θα προχωρήσει με μήνυσή που έχει καταθέσει κατά του Αδαμαντίδη, έχοντας χαρτί ιατροδικαστή.

Αναλυτικά η δήλωση της πρώην συντρόφου του τραγουδιστή:

Είμαι η μητέρα των παιδιών του, έχω δύο γιους με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Θέμη 12 ετών και τον Γιώργο 5 ετών. Ήμουν 15 χρόνια μαζί του, η ζωή μου ήταν μια κόλαση.Την υποστηρίζω την Βαρβάρα και αυτά που λέει η κοπέλα είναι όλα αλήθεια. Αυτή πέρασε χειρότερη ζωή από τη δική μου δίπλα στον Θέμη.

Advertisement

Του έκανα κι εγώ μήνυση τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά δεν είχα λεφτά για να πληρώσω δικηγόρο και η υπόθεσή μου δεν προχώρησε.Με είχε χτυπήσει μπροστά στα παιδιά. Μια μέρα κάπου είχε πάει, ήρθε στο σπίτι μετά από πέντε μέρες κι άρχισε να με βρίζει και να με χαστουκίζει.

Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα κι είχαν μελανιάσει τα πόδια μου. Αυτός αφού με χτύπησε, σηκώθηκε κι έφυγε.Τότε πήγα κι έκανα τη μήνυση. Του είπα ότι έκανα μήνυση αλλά αυτός δεν πτοήθηκε, συνέχισε να κάνει τα ίδια.

Έχω φάει πολλά χαστούκια από τον Θέμη, με είχε σπρώξει και είχα σπάσει τα πλευρά μου. Καλούσα την αστυνομία κι αυτός έφευγε από το σπίτι. Γινόταν καταγραφή περιστατικού και τελείωνε εκεί το θέμα.

Advertisement

Μετά από τρεις μέρες επέστρεφε στο σπίτι, κλωτσούσε την πόρτα και ξανά τα ίδια Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του… κουράστηκα, το καταλαβαίνετε; Μάζεψα τα παιδιά μου κι έφυγα μακριά του για να σωθώ. Εγώ αρρώστησα μαζί του.

Έχω χαρτί από ιατροδικαστή και μετά το περιστατικό με την Βαρβάρα σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ τη δική μου μήνυση.

Δεν μου δίνει διατροφή για τα παιδιά, δεν μου δίνει λεφτά για τα διαβατήρια των παιδιών ώστε να μπορέσω να τα φέρω για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να δουν τους νονούς τους και τους συγγενείς μας.

Με βρίζει στο τηλέφωνο, με αφήνει να πεινάω με τα παιδιά αλλά εγώ δουλεύω εδώ στη Βουλγαρία και προσπαθώ να ζήσω αξιοπρεπώς μαζί με τα παιδιά μου. Στέλνει χρήματα, μόνο όποτε το θυμάται. Και να σας πω και κάτι ; Η Βάρβαρα, με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από το δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του και την αγαπώ πολύ.

Advertisement

Όλα τα χρόνια με απατούσε, «σύννεφο» το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά κι όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι κι αυτός με έβριζε και με χτυπούσε. Όλα αυτά έναν χρόνο πριν χωρίσουμε οριστικά και φύγω να πάω στην Βουλγαρία.

Την πιστεύω την Βαρβάρα γιατί ο Θέμης πληγώθηκε όταν έφυγα από το σπίτι μαζί με τα παιδιά και πήγα στη Βουλγαρία. Κι άρχισε να ξεσπάει πάνω στην Βαρβάρα, πιστεύω. Πληγώθηκε ο εγωισμός του. Δηλώνει ότι έχει 5 γιους και δεν τον νοιάζει για τα παιδιά του, καθόλου  Δεν θα κρυφτώ, τελείωσε για μένα ο Θέμης.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: