Αυτά τα ζώδια, με την γκρίνια τους, θα σου χαλάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές

Advertisement

Θες να πας διακοπές για να περάσεις καλά, να ξεκουραστείς και να ηρεμήσει το μυαλό σου και όχι να ακούς την… γκρίνια και την μουρμούρα αυτών των ζωδίων;

Εμείς θα σου πούμε λίγο πιο κάτω ποια ζώδια πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία στις καλοκαιρινές σου διακοπές για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και φυσικά για να τις απολαύσεις.

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σαφώς και η Παρθένος είναι πρώτη στη λίστα μας. Και είμαστε σίγουροι ότι περίμενες να την δεις να φιγουράρει στην κορυφή.

Μα είναι το κατεξοχήν γκρινιάρικο ζώδιο. Δεν είναι ικανοποιημένη ποτέ. Όλα της ξινίζουν και δεν αντεπεξέρχονται στις… προδιαγραφές της.

Ποτέ δεν θα σου πει καλή κουβέντα και όλα θα είναι κατώτερα των προσδοκιών της. Θα σου βγάλει την πίστη γιατί θέλει να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν θέλει να παρεκκλίνει ποτέ από αυτό.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο που συναγωνίζεται επάξια την Παρθένο στη γκρίνια και τη μίρλα, δεν είναι άλλο από τον Καρκίνο.

Μιλάμε για ένα άτομο που μόνιμα θα έχεις στις διακοπές σας ένα παράπονο στο στόμα. Τίποτα δεν θα του αρέσει και όλα θα του φαίνονται… κάπως.

Ξανασκέψου το πριν αποφασίσεις να πας διακοπές μαζί του. Ήρεμες δεν θα είναι, ούτε θα μπορέσεις να χαλαρώσεις όπως θα ήθελες. Άστον σπίτι του καλύτερα…

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γλώσσα δεν θα βάλει μέσα στις διακοπές σας ο Δίδυμος. Και δεν θα είναι για καλό… Να ξέρεις ότι είναι αρκετά γκρινιάρης και μίζερος ώρες-ώρες.

Ειδικά όταν δεν γίνεται το δικό του ή του χαλάς τα σχέδια. Μπορεί να είναι party animal από τη μια, όμως από την άλλη μπορεί να σου βγάλει την ψυχή με τις απαιτήσεις του ή το γεγονός ότι αλλάζει συνέχεια γνώμη.

Γενικά ήρεμες διακοπές με Δίδυμο μην περιμένεις να κάνεις.

Advertisement

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να ξέρεις ότι ο Ιχθύς είναι ένα άτομο… μη μου άπτου. Δεν μπορεί τα πολλά-πολλά. Δεν θέλει να κουραστεί.

Τα πάντα του φαίνονται… κάπως και τα θέλει όσο πιο άνετα και χαλαρά γίνεται. Θέλει να κοιμηθεί αρκετά και να είναι φρέσκος. Δεν είναι για ξενύχτια και για ταλαιπωρία γενικότερα.

Αν τον ξεβολέψεις, θα σου ξεκινήσει τέτοιο μπίρι-μπίρι, που θα σου πάρει τα αφτιά και θα θελήσεις να τον αφήσεις ναυαγό σε ερημονήσι.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: