«Θα έπpεπε να pωτήσει!»: Tα πήρε «στο κρανίο» on air, η Κατερίνα Καινούργιου, με τη ρεπόρτερ της εκπομπής της

Advertisement

Η Κατερίνα Καινούργιου διαχώρισε τη θέση της στον αέρα της εκπομπής, μετά από την ερώτηση που απηύθυνε ρεπόρτερ από την εκπομπή στον Γιώργο Λιανό και προκάλεσε την αντίδρασή του.

«Για την παρουσίαση έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, πώς θα σου φαινόταν εσένα αυτό;», ρώτησε η ρεπόρτερ Φαίη Φώτου τον Γιώργο Λιανό κι προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής της.

Advertisement

Κατερίνα Καινούργιου: Τι δήλωσε για ρεπόρτερ της εκπομπής της

«Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτό που είδα. Δεν έγινε ποτέ πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, απλά υπάρχει μια φημολογία. Η ερώτηση “έγινε η πρόταση” δεν ήταν πολύ ευγενική.

Κι επειδή είναι κι από τη δική μου εκπομπή στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί με τον Γιώργο έχουμε πολύ καλή σχέση και προσωπική. Θα έπρεπε να ρωτήσει, με αγάπη το λέω στη Φαίη Φώτου, της έχω πει μπράβο ουκ ολίγες φορές, “υπάρχει μια φημολογία” όχι ότι ”έχει γίνει πρόταση”.

Άλλο να υπάρχει μια φημολογία κι άλλο να πηγαίνεις και να ρωτάς τον άνθρωπο που μόλις γύρισε και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία. Άλλο φημολογία κι άλλο πρόταση.

Όταν ο άλλος έρχεται από το εξωτερικό, είναι ευγενέστατος πάντα και οκ με τους δημοσιογράφους, στη εκπομπή μας έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι έξω από το ραδιόφωνο.

Advertisement

Και με το που φτάνει του λέμε “έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο”, δεν είμαστε ευγενικοί», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Επειδή είδα ότι στεναχωρήθηκε ο Γιώργος, θα τον πάρω μετά και προσωπικά. Δεν μου άρεσε η διατύπωση της ερώτησης.

Να είμαστε προσεκτικοί γιατί μια διατύπωση μπορεί να εκθέσει την εκπομπή και την παρουσιάστρια. Κι επειδή η εκπομπή λέγεται “Super Κατερίνα” θέλω η ευγένεια που έχω κι εγώ να την έχουν και οι συνεργάτες μου».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: