“Αuτό λέγεται pατσισμός. Κατίνες!” Οpγισμένη ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή

“Αuτό λέγεται pατσισμός. Κατίνες!” Οpγισμένη ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για την εκπομπή της Δέσποινας Βανδή
Advertisement

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Χρήστος Δάντης μέσα από ένα story που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, για μία αναφορά που έγινε από την εκπομπή Chart Show στην προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου η εκπομπή της Δέσποινας Βανδή “Chart Show” ήταν αφιερωμένη στους τραγουδοποιούς, όπου και παρουσιάστηκαν οι 30 πιο επιτυχημένοι τραγουδοποιοί από το 1995 έως σήμερα. Μεταξύ των μεγάλων ονομάτων βρέθηκε και ο Χρήστος Δάντης.

Advertisement

Έτσι κατά τη διάρκεια του προγράμματος εμφανίστηκε ένα πίνακας με τα στοιχεία της καριέρας του Χρήστου Δάντη, όπως τα τραγούδια που έχει γράψει και συνθέσει αλλά και τους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει.

Ωστόσο, έγινε και μια αναφορά στην προσωπική του ζωή, γράφοντας τον αριθμό των γάμων που έχει κάνει και τα παιδιά που έχει αποκτήσει.

Χρήστος Δάντης: Η αιχμηρή ανάρτηση για το «Chart Show»

Σε συνέχεια αυτού ο Χρήστος Δάντης ανέβασε φωτογραφία από τον συγκεκριμένο πίνακα σε story και έγραψε χαρακτηριστικά:

Advertisement

«Το γεγονός ότι στα credits που με αφορούν αναφέρετε τους γάμους μου, σας κάνει όχι μόνο αναξιόπιστους αλλά ρατσιστές.

Κατηγοριοποίηση και σεξισμός λέγεται αυτό. Δηλαδή, εάν ήμουν ομοφυλόφιλος, θα το αναφέρατε ή θα φοβόσασταν τις αντίστοιχες οργανώσεις; Συμπληρώστε τότε, για να είστε ακριβείς ότι έχω σχέση με μια γυναίκα μικρότερη κατά 33 έτη. Κατίνες».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: