Τέλος το «και να ‘μουνα»: Γνωστή συνθέτρια απαγορεύει στον Θέμη Αδαμαντίδη να λέει τα τραγούδια της

Advertisement

Φαίνεται πως ορισμένοι συνεργάτες του Θέμη Αδαμαντίδη κλονίστηκαν από την καταγγελία της συντρόφου του για ξυλοδαρμό και δεν επιθυμούν πλέον καμία σχέση μαζί του.

Γνωστή μουσικοσυνθέτρια που συνεργαζόταν μαζί του ανακοίνωσε ότι μετά την καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη δεν του επιτρέπει να ξαναπεί τραγούδια της, όπως τη μεγάλη επιτυχία «και να ‘μουνα».

Advertisement

Η Σίσσυ Τζινιόλη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Έχω αποφασίσει να απαγορεύσω στον Θέμη Αδαμαντίδη να τραγουδάει τα τραγούδια που του έχω γράψει. Ενώ είμαι επαγγελματίας μουσικοσυνθέτρια και αγαπάω αυτό που κάνω, γνώρισα τον Θέμη το 2000.

Ένας υπέροχος άνθρωπος, ωραίος συνεργάτης, μαθευτήκανε πάρα πολλά, όπως μου έλεγαν. Χάρηκα πάρα πολύ που συνεργαζόμουν μαζί του.

Advertisement

Αυτό που με έφερε, όμως, σήμερα εδώ είναι ότι μόλις είδα αυτές τις δύο γυναίκες να κάνουν αυτή την καταγγελία, κάτι που δεν ήθελα να το πιστέψω. Στενοχωρήθηκα, γιατί σαν άνθρωπος είναι καλός ό,τι κι αν ακούγεται.

Αυτό που με έφερε εδώ σήμερα είναι το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως. Αυτός είναι στο βίντεο, είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ξέρω τις κινήσεις του.

Το βίντεο το πήρε η αστυνομία, ένα βίντεο που τραβήχτηκε έξω από προποτζίδικο, μην γελιόμαστε.

Advertisement

«Πάγωσα, σοκαρίστηκα όταν είδα το βίντεο. Μου έφερε πίσω αναμνήσεις. Έχω περάσει κι εγώ με τον πρώην σύζυγό μου τη βία μέσα στο σπίτι.

Ήμουν πολύ τυχερή, βρήκα τα κομμάτια μου, τη δύναμή μου και είμαι εδώ σήμερα, όχι για να κάνω κακό στον Θέμη Αδαμαντίδη και τον πρώην σύζυγό μου, αλλά για να δώσω το μήνυμα ότι εμείς γυναίκες όταν αγαπάμε, κάνουμε ένα λάθος: πολλές ξεχνάμε τον εαυτό τους» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή μουσικοσυνθέτρια.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: