Η απαίτηση του Αντρέα Μικρούτσικου για να είναι στην εκπομπή της Καινούργιου τη νέα σεζόν

Advertisement

Για το αν θα συνεχίσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς και το πώς είναι ο ίδιος γιατί νοσεί από κορωνοϊό, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Έχει γίνει η πρόταση, πρέπει να διαμορφώσουμε μία κατάσταση. Έχω απαίτηση από αυτή την εκπομπή να συζητάει και οι απόψεις να ακούγονται και να συντίθενται ώστε να δίνουμε ένα υλικό στον κόσμο ώστε να γίνει τροφή για σκέψη. Εφόσον συμβεί αυτό, θα είμαι», ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην εκπομπή «Happy Day».

Advertisement

Για την κατάσταση της υγείας του, είπε: «Εδώ και μία εβδομάδα ο κορωνοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιικό φορτίο νομίζω και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό.

Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή. Οπότε εντάξει, καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» ενώ σε ερώτηση για το αν θα βρίσκεται την Παρασκευή στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δήλωσε: «Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: