Τα είπε όλα με 7 λέξεις: Η Κατερίνα Λένη, η 1η ανάρτηση μετά την αποχώρησή από την εκπομπή της Καινούργιου

Τα είπε όλα με 7 λέξεις: Η Κατερίνα Λένη, η 1η ανάρτηση μετά την αποχώρησή από την εκπομπή της Καινούργιου
Advertisement

Μέσα από μία ανάρτησή της, η Κατερίνα Λένη μίλησε για τους λόγους που αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου και δεν θα ανήκει στην ομάδα τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα η σεφ δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην εκπομπή «Super Katerina», ενώ μέσα από την ανάρτησή της, στέλνει τις ευχές της για ένα όμορφο καλοκαίρι.

Advertisement

Κατερίνα Λένη: Τι ανέφερε σε ανάρτηση για την αποχώρησή της από την εκπομπή

Η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει:  «Ένα ακόμη ταξίδι ολοκληρώθηκε σήμερα. Ανέκαθεν ήμουν λάτρης των ταξιδιών!

Η στασιμότητα είναι που δεν μου αρέσει. Και όπως πολύ σοφά έχει πει και ο Όσκαρ Ουάιλντ: “Αυτός που έχει τη συνήθεια να ταξιδεύει, ξέρει να φτάνει πάντα τη στιγμή που πρέπει να φύγει”.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους ανεξαιρέτως, ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξεκούραστο, ήρεμο, χαρούμενο, γεμάτο από ωραίες εικόνες με ανθρώπους που αγαπάτε και σας βγάζουν τον καλύτερο σας εαυτό!!.

Να κάνετε τις βουτιές σας, γιατί η θάλασσα βοηθάει με έναν μαγικό τρόπο να αποβάλλουμε τις τοξίνες από πάνω μας, να πιείτε τα κοκτέιλ σας, να φάτε ότι γουστάρετε, να φιλοσοφήσετε μέχρι πρωίας, να διαβάσετε, να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να επιστρέψετε πιο έτοιμοι από ποτέ… για νέα ταξίδια, πιο ωραία!!!! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!!!», έγραψε η Κατερίνα Λένη.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: