Η Βανδή τα «έχωσε» στην Κοκκίνου: «Δεν έπpεπε vα το κάvεις αuτό! Σε παρακαλώ πολύ, δεν θα μου σπάσεις τα νεύρα»

Η Βανδή τα «έχωσε» στην Κοκκίνου: «Δεν έπpεπε vα το κάvεις αuτό! Σε παρακαλώ πολύ, δεν θα μου σπάσεις τα νεύρα»
Advertisement

Αυλαία έριξε το βράδυ του Σαββάτου 9/7 η μουσική εκπομπή του ALPHA, Chart Show. Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τα 30 πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών με καλεσμένη την λαμπερή Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης των 30 πιο επιτυχημένων καλοκαιρινών τραγουδιών και έδωσε το παρών στην εκπομπή.

Advertisement

Η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα ενώ η αντίθεση που έκανε το μαυρισμένο καλλίγραμμο κορμί της, θύμιζε κάτι πολύ εξωτικό.

Η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε την Έλλη στο πλατό με θέρμη και μεταξύ άλλων της είπε:

«Δεν είσαι πολύ φίλη μου πάντως είσαι πολύ όμορφη σήμερα, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό. Πάρα πολύ με ενοχλεί η παρουσίασή σου σήμερα.

Σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν θα μου σπάσεις τα νεύρα. Χτύπημα κάτω από την μέση λέγεται αυτό», είπε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του Chart Show.

Advertisement

Μάλιστα, οι δυο δημοφιλείς τραγουδίστριες είχαν και έναν άκρως απολαυστικό διάλογο κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

«Είσαι πολύ του έξω, έτσι και πιάσει καλοκαίρι, η Έλλη δεν μαζεύεται στο σπίτι», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή, με την Έλλη Κοκκίνου να απαντά: «Το καλοκαίρι δεν μαζεύομαι, το χειμώνα κλείνομαι σπίτι. Το καλοκαίρι, εμένα να με φοβάσαι».

Δ.Β.: Πόσους μήνες κρατάει αυτός ο χειμώνας; Αυτό το κορίτσι που βλέπετε είναι γυμναστήριο, διατροφή, ύπνο νωρίς. Ξυπνάει πρωί με τον γιο της.

Advertisement

Ε.Κ.: Με διαβάλλει! Ήρθα εδώ να με διαβάλλεις;

Δ.Β.: Σε διαβάλλω, βέβαια!

Ε.Κ.: Το καλοκαίρι είμαι πιο έξω καρδιά.

Δ.Β.: Αντί να πας για ύπνο κατά τις 10:30, πας κατά τη 1!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: