Ο Ευάγγελος Μπούσης και ο σύζυγός του Πίτερ Ντούντας βάφτισαν τα παιδιά τους στη Βουλιαγμένη

Ο Ευάγγελος Μπούσης και ο σύζυγός του Πίτερ Ντούντας βάφτισαν τα παιδιά τους στη Βουλιαγμένη
Advertisement

Το όνειρο τους πραγματικότητα έκαναν ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο έλληνας σύντροφος του Ευάγγελος Μπούσης, καθώς όχι μόνο κατάφεραν ν’ αποκτήσουν δυο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, αλλά και να τα βαφτίσουν στην Αθήνα με όλες τις τιμές.

Η βάφτιση του Αλέξιου και της Ελένης, όπως είναι τα ονόματα των νεοφώτιστων, που έχουν μεταξύ τους διαφορά ένα χρόνο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με τους δυο μπαμπάδες να λάμπουν από ευτυχία.

Advertisement

Δίπλα τους αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία στήριξαν την απόφαση τους να γίνουν γονείς από την πρώτη κιόλας στιγμή, που πήραν την απόφαση αναζητώντας τότε τον τρόπο.

Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά η χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου και το γνωστό μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνη, που ήταν μεταξύ των οκτώ νονών που επέλεξε το ζευγάρι, για πνευματικούς γονείς των παιδιών τους.

Ανάμεσα στους τέσσερις νονούς που βάφτισαν τον Αλέξιο, ήταν και ο αδερφός του Ευάγγελου Μπούση, Γιώργος.

Advertisement
Η μητέρα του Ευάγγελου Μπούση, Ελένη Μπούση

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Εκκλησία Παναγία Φανερωμένη στην Βουλιαγμένη, ενώ την βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα, μετά από το κάλεσμα των δυο γονιών, με τους οποίους τους συνδέει μια δυνατή φιλία.

Ο Ευάγγελος Μπούσης με τη Βίκυ Καγιά

Κοντά στους γκέι γονείς και οι οικογένειες τους με την Ελένη Μπούση μητέρα του Ευάγγελου, να λάμπει από ευτυχία, καθώς γνώριζε εδώ και χρόνια την επιθυμία του παιδιού της ν’ αποκτήσει δικά του παιδιά.

Άλλωστε και η απόφαση του ζευγαριού να δώσει στην κόρη του τ’ όνομα της δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς η Ελένη Μπούση είναι γνωστή και ως “Μητέρα Τερέζα του Σικάγου”.

Advertisement

Κάθε χρόνο διοργανώνει στην πόλη μια μεγαλειώδη φιλανθρωπική εκδήλωση για τους σκοπούς του Hippocratic Cancer Research, του ιδρύματος το οποίο ίδρυσε το 2015 και στο οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή της.

Δίπλα στον αδελφό του και ο Μιχάλης Μπούσης πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Η οικογένεια Μπούση είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, καθώς διαθέτει την αλυσίδα παντοπωλείων «Cermak Fresh Market» που δραστηριοποιείται στο Ιλινόις, στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι.

Τα «Cermak Fresh Market» εμπορεύονται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό. Η εταιρία έχει διατελέσει και χορηγός της ομάδας του Γιάννη Αντεντοκούνμπο, τους Μπακς.

Advertisement
Ο ηθοποιός και παραγωγός Ευάγγελος Μπούσης, ο σχεδιαστής Πίτερ Ντούντας, το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνη και η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου, Ευγενία Νιάρχου

Για αναμνηστικό δώρο από τη βάφτιση των παιδιών, το ζευγάρι μοίρασε στους καλεσμένους του χριστιανικές εικόνες της Αγίας Ελένης και του Αγίου Αλέξιου.

Μετά την βάφτιση, το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους του γλέντησε στο Four Season του Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου είχε διακοσμηθεί ειδικά για την περίσταση, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση όπου για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με τα τραγούδια της και την αψεγάδιαστη εικόνα της.

Το «παρών» στη βάφτιση έδωσαν και η Σοφία Καρβέλα με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, η καλή φίλη του ζευγαριού Βίκυ Καγιά, η γιατρός Βίκυ Βλαχώνη, το σούπερ μόντελ Άννα Μπεατρίζ Μπάρος με τον σύζυγο της Καρίμ Ελ Σιάτι, η Κατερίνα Εμπειρίκου, ο Χρύσανθος Πανάς. Μετά το Four Reason ακολούθησε πάρτι μέχρι το πρωί και στο Island.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: