«Χυδαίο ψέμα»: Πρωτοφανές ξέσπασμα της Ευγενίας Μανωλίδου μετά την φήμη ότι την χτύπησε ο Άδωνις

«Χυδαίο ψέμα»: Πρωτοφανές ξέσπασμα της Ευγενίας Μανωλίδου μετά την φήμη ότι την χτύπησε ο Άδωνις
Advertisement

«Χυδαίο ψέμα» χαρακτηρίζει η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου, τις φήμες περί ξυλοδαρμού της από τον Υπουργό που έκαναν τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Νωρίτερα, ο Υπουργός Ανάπτυξης, εμφανώς εκνευρισμένος, με ανάρτησή του στο Twitter ζήτησε από όσους διακινούν αυτά τα «αίσχη» να σεβαστούν «μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο».

Advertisement

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε.

Από το “Tourkadonis” έως, αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγό μου. Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Λίγη ώρα αργότερα, θέση για τα όσα κυκλοφόρησαν, θέλησε να πάρει και η ίδια η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία ξέσπασε, μέσω Twitter.

Μεταξύ άλλων, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά:

Advertisement

«Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση… o tempora, o mores».

Δείτε την ανάρτησή της

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης η Ευγενία Μανωλίδου έδωσε το «παρών» στη Βουλή, παρακολουθώντας τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ.

Η σύζυγος του Άδωνη Γεωργιάδη κάθισε μόνη της σε ένα από τα θεωρεία της Βουλής και ο φωτογραφικός φακός του Γιώργου Κονταρίνη, του πρακτορείου Eurokinissi, την απαθανάτισε να παρακολουθεί απορροφημένη τα όσα διαδραματίζονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: