«Αυτό είναι για 20χρονα» – Άγpιο κράξιμο στην Μαρίνα Πατούλη για το φόρεμα που φόρεσε στη Μύκονο

«Αυτό είναι για 20χρονα» – Άγpιο κράξιμο στην Μαρίνα Πατούλη για το φόρεμα που φόρεσε στη Μύκονο
Advertisement

Στην καλύτερη φάση της ζωής της, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο βρίσκεται η Μαρίνα Πατούλη.

Η πρόεδρος της UNESCO τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς στην Μύκονο, μιας και άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα, στο οποίο κι βρίσκεται καθημερινά.

Advertisement

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πολλές φορές μάλιστα, προκαλεί σχολιασμό με τις εμφανίσεις της αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, μιας και είναι κυριολεκτικά μια και μια. Ωστόσο, αυτή τη φορά, έγινε αποδέκτρια αρκετών αρνητικών σχολίων με αφορμή την τελευταία της ανάρτηση.

Η ίδια λοιπόν, πόζαρε μέσα στο κατάστημα της φορώντας ένα χρυσό κοντό φόρεμα, προκειμένου να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που έλαβε, με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

Advertisement

«Οι ευχές σας κ οι όμορφες εκπλήξεις αγαπημένων φίλων πλημμύρισαν την ψυχή μου με αγάπη κ χαρά την ημέρα της ονομαστικής μου εορτής! Σας ευχαριστώ!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγα τα σχόλια τα οποία έκαναν λόγο για το μήκος του φορέματός της, το οποίο για πολλούς είναι κοντό κι όχι κατάλληλο για την ηλικία της.

 

 

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: