Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Απολύθηκε νοσηλεύτρια του «Αγίου Ανδρέα»

Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Απολύθηκε νοσηλεύτρια του «Αγίου Ανδρέα»
Advertisement

Απολύθηκε νοσηλεύτρια του «Αγίου Ανδρέα» στην Πάτρα μετά τον θάνατο του 49χρονου που ζήτησε βοήθεια και εν τέλει εξέπνευσε λίγα μέτρα από το νοσοκομείο.

Η νοσηλεύτρια βρισκόταν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το βράδυ όπου ο άνδρας ζήτησε βοήθεια και η διοίκηση προχώρησε στη λήξη της σύμβασής της, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Advertisement

Η ειδικευόμενη νοσηλεύτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κληθεί ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

«Θα εφαρμόσουμε όλα όσα προβλέπει ο νόμος. Δεν θα κάνουμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αν η ειδικευόμενη νοσηλεύτρια δικαιωθεί από το Πειθαρχικό Συμβούλιο θα ενεργοποιηθεί η σύμβασή της.

Δεν κάνουμε τίποτα που δεν προβλέπει η νομοθεσία» επισήμανε στο Pelop.gr ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης.

Παράλληλα, ξεκίνησε από χθες, Τρίτη, η ΕΔΕ, η οποία πέρα από τους άμεσα εμπλεκόμενους στο συμβάν με την τραγική απώλεια του 49χρονου, θα επεκταθεί σε όλες τις υπηρεσίες του νοσοκομείου (νοσηλευτική, ιατρική, διοικητική κ. ά.).

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: