Αδιανόητη τpαγωδία: Η στιγμή που ανοίγει τρύπα στον πάτο πισίνας και καταπίνει 34χρονο

Advertisement

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ισραήλ με έναν άνδρα που έχασε τη ζωή του ενώ έκανε μπάνιο σε πισίνα και τον ρούφηξε μια τρύπα.

Κατά τη διάρκεια pool πάρτι με περισσότερα από 50 άτομα στο Κεντρικό Ισραήλ, άνοιξε ξαφνικά μια τρύπα στον πάτο της πισίνας, που μέσα σε δευτερόλεπτα ρούφηξε τα πάντα.

Advertisement

Ο 34χρονος άνδρας – με το όνομα Κλιλ Κίμχι – εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τέλος μιας σήραγγας 15 μέτρων κάτω από την πισίνα στην πόλη Καρμέι Γιοσέφ.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, μάλιστα, έστησαν ολόκληρη επιχείρησε για να αποτρέψουν την κατάρρευση της υπόλοιπης πισίνας και πραγματοποίησαν μια 4ωρη επιχείρηση διάσωσης, προτού βρουν την σορό του άνδρα.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, που έχει γίνει viral στο Twitter, η τρύπα άνοιξε τελείως ξαφνικά και άδειασε μέσα σε ελάχιστο χρόνο όλο το νερό της πισίνας.

Advertisement

Οι Αρχές δήλωσαν ότι ένας 34χρονος που επίσης παρασύρθηκε κάτω από την τρύπα κατάφερε να γλιτώσει με ελαφρά τραύματα, ενώ τώρα διερευνούν το κάτα πόσο η πισίνα λειτουργούσε με τη σωστή αδειοδότηση.

Όπως δήλωσε ο τραυματιοφορέας Ούρι Νταμάρι στην «Jerusalem Post»:

Πρόκειται για ένα πολύ ασυνήθιστο περιστατικό. Όταν έφτασα στο σημείο είδα έναν λάκκο που είχε ανοίξει στον πυθμένα της άδειας πισίνας. Ο κόσμος που βρισκόταν εκεί μου είπε ότι η τρύπα άνοιξε ξαφνικά και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το νερό εξαφανίστηκε μέσα στην τρύπα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: