Οι σχέσεις αυτών των αντρών του ζωδιακού έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης

Οι σχέσεις αυτών των αντρών του ζωδιακού έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης
Advertisement

Οι άντρες του ζωδιακού που θα σου αναφέρουμε παρακάτω τείνουν να είναι ελεύθερα πνεύματα που μπαίνουν μέσα στις καταστάσεις για να περάσουν λίγο καιρό καλά, όχι πολύ, οπότε, αν ψάχνεις για μια σταθερή σχέση αυτή τη στιγμή, μην τους… προτιμήσεις.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να κατασταλάξουν, όταν βρουν το κατάλληλο πρόσωπο που θα τους κάνει… κλικ. Στο κάτω-κάτω, ο έρωτας έχει την κακή συνήθεια να έρχεται και να σε βρίσκει εκεί που δεν το περιμένεις.

Advertisement

Σίγουρα, όμως, δεν έχουν καμία βιασύνη να δεσμευτούν. Αν δε θέλεις κι εσύ δεσμεύσεις, τότε να ξέρεις ότι θα σου προσφέρουν μια αξέχαστη ρομαντική περιπέτεια:

ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό, το καλύτερο μέρος μιας σχέσης είναι η έξαψη του ερωτικού κυνηγιού. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος, οπότε εξηγείται η περιπετειώδης φύση του.

Μπορεί μερικές φορές να παγιδευτεί τόσο πολύ στην επιδίωξη να πετύχει τον ερωτικό του στόχο που καταλήγει σε μια σχέση για την οποία δεν είναι καθόλου έτοιμος, με αποτέλεσμα να χάσει το ενδιαφέρον ή τον ενθουσιασμό του.

Advertisement

Αυτό που τον καθοδηγεί είναι το πάθος και ο ρομαντισμός, οπότε οι θυελλώδεις, σύντομες σχέσεις που του προσφέρουν έντονες συγκινήσεις είναι ο κανόνας, μέχρι να βρει το σωστό άτομο με το οποίο θα «δέσει».

Αυτό το άτομο πρέπει να είναι κάποιος/α που μπορεί να συμβαδίσει με τους πυρετώδεις ρυθμούς του Κριού ή που θα του αφήνει το περιθώριο να ακολουθήσει τις δικές του περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει μια φυσική περιέργεια και εκστασιάζεται με τη ζωή και τις καινούργιες εμπειρίες. Αυτό το ζώδιο του αέρα τείνει να ακολουθεί σαν τον άνεμο οτιδήποτε τραβήξει το ενδιαφέρον του, αλλά αν κάτι ή κάποιος δεν μπορεί να κρατήσει την προσοχή του, θα φύγει εξίσου γρήγορα.

Advertisement

Ως αποτέλεσμα, τείνει να μένει στη ρομαντική πλευρά των πραγμάτων. Απλώς δεν πρόκειται να αναλάβει καμία δέσμευση που προϋποθέτει συναισθηματική προσέγγιση ή οικειότητα.

Χρειάζεται χρόνος, τον οποίο οι Δίδυμοι σπάνια σκοπεύουν να επενδύσουν σε μια σχέση, αν δεν είναι ολοκληρωτικά, διανοητικά και συναισθηματικά αιχμαλωτισμένοι. Θα κατασταλάξουν κάπου μόνο όταν είναι έτοιμοι να το κάνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απ’ όλα τα ζώδια, πιθανότατα ο Τοξότης έχει τη μεγαλύτερη προτίμηση στις σύντομες σχέσεις. Αυτός ο γοητευτικός τύπος είναι η ψυχή κάθε παρέας και ποτέ δεν έχει έλλειψη ερωτικών ευκαιριών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βιάζεται να κατασταλάξει σε μια σοβαρή ή μόνιμη σχέση.

Advertisement

Αν μη τι άλλο, ισχύει το ακριβώς αντίθετο για αυτό το ζώδιο που αγαπάει την ελευθερία όσο τίποτα άλλο. Ο Τοξότης επιθυμεί να είναι ελεύθερος για να μπορεί κάθε στιγμή να διερευνήσει και να επεκτείνει τους ορίζοντές του.

Η προσωπική ανάπτυξη και οι νέες εμπειρίες είναι η προτεραιότητά του, γεγονός που του αφήνει ελάχιστο χρόνο για να οικοδομήσει και να διατηρήσει μια μακροχρόνια σχέση. Το αποτέλεσμα είναι τις περισσότερες φορές να κάνει σύντομες (αλλά και τόσο γλυκές) σχέσεις, προκειμένου να διατηρήσει την ανεξαρτησία του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: