Αστρονομικό ποσό στα πόδια του Χοακίν Φίνιξ για το «Joker 2»

Advertisement

Είναι γεγονός, ο «Joker», ο κακός που λατρεύτηκε όσο κανείς επιστρέφει στην πανί του κινηματογράφου. Ο Χοακίν Φίνιξ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και δεύτερη φορά στην ταινία του Τοντ Φίλιπς «Joker».

Ο σκηνοθέτης της ταινίας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, πριν από μερικές εβδομάδες, επιβεβαιώνοντας τη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2019.

Advertisement

Στη δημοσίευση του συμπεριέλαβε μια σειρά εικόνων στο Instagram. Μεταξύ των εικόνων αυτή που ξεχώρισε ήταν ένα κόκκινο εξώφυλλο από το σεναρίο με τον τίτλο «Joker: Folie à Deux».

Για το Joker 2 λέγεται ότι η αμοιβή του Φίνιξ θα αγγίζει τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι θαυμαστές του υποστήριζουν ότι αξίζει και ακόμη περισσότερα, καθώς η συγκεκριμένη ταινία θα επηρεάσει την ψυχική του υγεία

Σε μία άλλη φωτογραφία της ανάρτησης, παρουσιάστηκε ο Χοακίν Φίνιξ να καπνίζει, ενώ διαβάζει το σενάριο.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι ο οσκαρικός ηθοποιός είχε λάβει 4,5 εκατομμύρια δολάρια για το Joker του 2019. Η ταινία έκανε τεράστια επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Ήταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών.

Η ταινία είχε κέρδισει 12 υποψηφιότητες στα Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων αυτών της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, Α’ ανδρικού ρόλου, διασκευασμένου σεναρίου και μουσικής.

Ο Φίνιξ κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού και η Χίλντουρ Γκουντναντότιρ (Hildur Gunadottir) κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης πρωτότυπης μουσικής.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: