Δανάη Μπάρκα: «Δεν ένιωθα πάντα τόσο καλά με το σώμα μου – Ούτε τώρα νιώθω πάντα καλά»

Advertisement

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για το κατά πόσο νιώθει ότι έχει βοηθήσει άλλες κοπέλες να αγαπήσουν το σώμα τους ειδικά στη σημερινή εποχή που όλοι κρίνονται για όλα, για τη σχέση που έχει εκείνη με το δικό της σώμα, αλλά και για το πώς νιώθει όταν την αντιμετωπίζουν ως «κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου».

«Πιστεύω πως όλα θέλουν όριο. Ζούμε σε μία εποχή που ο «λιθοβολισμός» των ανθρώπων και η «εμπόλεμη ζώνη» έχουν γίνει συνήθεια.

Advertisement

Όλα κρίνονται επί 100, όλοι εκφέρουμε άποψη για όλα, όλοι «πυροβολούμε» ανθρώπους χωρίς να σκεφτούμε τι μπορεί να προκαλέσουμε.

Χαίρομαι αν καταφέρνω και βοηθάω, αν και το θεωρώ αυτονόητο οι γυναίκες όπως και οι άνδρες να αγαπάνε τον εαυτό τους, όπως κι αν είναι.

Χαίρομαι αν κάποιοι άνθρωποι παίρνουν θάρρος από εμένα και δεν θα σταματήσω ποτέ να το κάνω. Ωστόσο, «μέτρον άριστον», όπως είπε και ο Κλεόβουλος», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη».

Advertisement

Στη συνέχεια δεν έκρυψε πως δεν ένιωθε πάντα και ενίοτε δεν νιώθει ούτε και τώρα τόσο καλά με το σώμα της.

«Όχι. Ούτε τώρα είμαι πάντα. Κάποιες φορές με αγαπώ και με χαίρομαι, κάποιες άλλες κλαίω, κάποιες άλλες με κατακρίνω. Αλλά αυτό που λέω πάντα και δεν θα σταματήσω να λέω είναι ένα: δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει η ζωή μας.

Άρα τι είναι πιο έξυπνο; Να την περάσουμε με κακή ψυχολογία και ανασφάλεια ή να την ζήσουμε, να μας αγαπάμε και φυσικά να μας φροντίζουμε όπως μπορούμε, μέσα κι έξω; Νομίζω το δεύτερο. Δεν γεννηθήκαμε για να μας μισούμε, αλλά για να μας αγαπάμε», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Τέλος, στην ερώτηση εάν έχει νιώσει όσα χρόνια είναι στο χώρο να την αντιμετωπίζουν σαν την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου και όχι σαν την Δανάη, η απάντησή της ήταν καταφατική.

«Φυσικά. Δεν κρατάω ωστόσο τα κακά. Είμαι χαρούμενη και περήφανη για την οικογένειά μου. Με έμαθαν να δίνω, να αγαπάω, να σέβομαι, να δουλεύω σκληρά και να κάνω τους γύρω μου να χαμογελούν όταν μπορώ.

Άρα, πώς γίνεται να μην αισθάνομαι τιμή που μεγάλωσα με εκείνους; Αγαπώ τους γονείς μου και χαίρομαι να έχω την ταμπέλα «κόρη τους»», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: