«Θα σε σφάξω μια μέρα»: To οικογενειακό δράμα πίσω από τον 18χρονο που μαχαίρωσε τον πατέρα του

Advertisement

Σε σοκ βρίσκεται ένα ολόκληρο χωριό στη Λάρισα μετά την είδηση πως ένας 18χρονος του χωριού τραυμάτισε με μαχαίρι τον πατέρα του.

Ωστόσο, πίσω από την πράξη, κρύβεται το δράμα που μόνον όσοι ζούσαν κοντά στην οικογένεια ή στη γειτονιά γνώριζαν, ούτε καν οι υπόλοιποι συγχωριανοί.

Advertisement

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις μαρτυρίες κατοίκων της Χάλκης, ενός αγροτικού χωριού που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν με αντίστοιχα περιστατικά.

Ο 18χρονος Ραφαήλ φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Προβλήματα που όπως λέει γειτόνισσα, ήταν γνωστά, όπως γνωστές ήταν και οι συχνές εντάσεις με τον πατέρα που έφθαναν στα αυτιά των περιοίκων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, onlarissa.gr.

«Μάλωναν», εξηγεί «και γινόταν ένα μπάχαλο εδώ… Θα σε σφάξω εγώ μια μέρα έλεγε. Έκαναν πάντα φασαρία και υπήρχαν φωνές και έλεγε εγώ θα σε σφάξω κάποια μέρα. Η μάνα του σηκώνεται και κάθεται με τον γιο της όταν είναι στα καλά του αυτός…».

Ωστόσο, άλλος κάτοικος του χωριού λέει πως ο 18χρονος είναι ένα παιδί «που κυκλοφορούσε και ήταν καλό…».

Advertisement

Άγνωστο παραμένει και το εάν πέραν των προβλημάτων υγείας, υπήρξε και κάτι άλλο που όπλισε το χέρι του 18χρονου και τον οδήγησε στο να μαχαιρώσει στην κοιλιά τον ίδιο του τον πατέρα.

Ο 18χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για εξετάσεις, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα λάβει περαιτέρω θεραπεία. Ο 56χρονος πατέρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: