Ο Μπραντ Πιτ γίνεται πιλότος της F1 με δάσκαλο τον Λιούις Χάμιλτον!

Ο Μπραντ Πιτ γίνεται πιλότος της F1 με δάσκαλο τον Λιούις Χάμιλτον!
Advertisement

Η νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει ο Μπραντ Πιτ είναι εμπνευσμένη από αγώνες αυτοκινήτων και για τον λόγο αυτό, οι παραγωγοί «στρατολόγησαν» έναν ειδικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λιούις Χάμιλτον εντάχθηκε στην ομάδα παραγωγής της ταινίας, ως σύμβουλος σκηνοθεσίας, προκειμένου να μεταφέρει στους συντελεστές τις γνώσεις του γύρω από το άθλημα.

Advertisement

Το πρότζεκτ θα αφορά τα μηχανοκίνητα, ενώ ο πρωταγωνιστής θα χρειαστεί να γυρίσει μια σκηνή σε ένα μονοθέσιο F1, τρέχοντας με ταχύτητα 200χλμ/ώρα.

Η υπόθεση θέλει τον Μπραντ Πιτ ως έναν άλλοτε σπουδαίο οδηγό αγώνων ταχύτητας, που θα βγει στη σύνταξη, όμως θα γίνει ο μέντορας ενός πολλά υποσχόμενου πρωτάρη. Όμως, η μοίρα θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί ως συμπαίκτης του νεαρού σταρ.

«Σε αυτή την ταινία όλα είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Η F1 είναι προφανώς ένα τεράστιο πρότζεκτ, αλλά ο Μπραντ είναι ο απόλυτα κατάλληλος άνθρωπος για αυτόν τον ρόλο.

Advertisement

Ο Λιούις είναι ενθουσιασμένος στη σκέψη μιας νέας εμπειρίας», είπε πηγή από την παραγωγή και συμπλήρωσε: «Όλοι είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Παραγωγός στην ταινία θα είναι ο Τζέρι Μπράκχαϊμερ, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ταινιών δράσης.

Ο Τζόζεφ Κοσίνσκι, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε το «Top Gun 2», είναι εκείνος που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: