Νεαροί στον Πειραιά δηλώνουν “θετικοί” και κάνουν “διαγωνισμό”, ποιος θα κολλήσει τους πιο πολλούς

Advertisement

Άλλη μία παρέα εντόπισε ο Τσελίκας στο λιμάνι του Πειραιά έτοιμη για διακοπές στην Πάρο παρά το γεγονός ότι δήλωσαν θετικοί στον κορονοϊό.

Νέο χτύπημα από νεαρούς που είπαν στην κάμερα ότι είναι θετικοί και στην Πάρο θα κάνουν κόντρα για το ποιος θα κολλήσει τους περισσότερους.

Advertisement

Φαίνεται ότι η ατάκα των νεαρών πριν από λίγες μέρες στον Πειραιά πως παρά το γεγονός ότι είναι θετικοί πάνε κανονικά για διακοπές, ταξιδεύοντας στο καράβι, βρήκε και άλλους για να την πουν. Έστω και κάπως διαφορετικά, αλλά στο ίδιο κανάλι, τον ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Τσελίκας λοιπόν, βρισκόταν το πρωί της Παρασκευής στην θέση του, στο λιμάνι του Πειραιά και έξω από το καράβι που πήγαινε Πάρο και Νάξο.

Αφού έπαιξε τάβλι με μία παρέα, στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε μία άλλη όπου ο νεαρός πήρε αμέσως το λόγο και άρχισε να λέει:

Advertisement

«Τα παιδιά από Μακεδονία, εγώ από Αμερική. Πάμε Πάρο εννοείται, που αλλού να πηγαίναμε; Και οι δύο θετικοί, κάνουμε ανταγωνισμό ποιος θα κολλήσει τους περισσότερους», με τον Δημήτρη Οικονόμου να γελάει κάπως… παγωμένα από το στούντιο.

Το αν έλεγαν αλήθεια ή έκαναν πλάκα για να γίνουν viral, μόνο αυτοί το ξέρουν…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: