Ο Will Smith σπάει τη σιωπή του για το χαστούκι στον Κρις Ροκ -«Μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή»

Ο Will Smith σπάει τη σιωπή του για το χαστούκι στον Κρις Ροκ -«Μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή»
Advertisement

«Πέρασε λίγος καιρός… Τους τελευταίους μήνες σκέφτηκα πολύ και έκανα προσωπική δουλειά», λέει ο Will Smith σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο YouTube.

«Μου κάνατε πολλές δίκαιες ερωτήσεις και θα ήθελα να πάρω λίγο χρόνο για να απαντήσω», συνεχίζει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Advertisement

Σε ένα βίντεο σχεδόν έξι λεπτών, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, ο διάσημος ηθοποιός Will Smith απάντησε σε ερωτήσεις που του έκαναν οι θαυμαστές του σχετικά με το περιστατικό στα Oscars, με το χαστούκι στον Κρις Ροκ στην απονομή των Oscars.

Το βίντεο του Will Smith

Ενώ ο Smith είχε ζητήσει συγγνώμη από τον Ροκ τις ημέρες που ακολούθησαν το περιστατικό, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του στο YouTube την Παρασκευή, ενώ είναι και η πρώτη φορά που μιλά εκτενώς και μπροστά σε κάμερα για το συμβάν.

Will Smith: Ζητώ συγγνώμη από τον Κρις Ροκ και την οικογένειά του

«Γιατί δεν ζήτησες συγγνώμη στον Κρις κατά την ομιλία σου για την αποδοχή του βραβείου;», ρώτησε κάποιος τον Will Smith.

Advertisement

Ο Smith απάντησε:

«Ήμουν θαμπωμένος τότε. Όλα είναι συγκεχυμένα. Επικοινώνησα με τον Κρις και το μήνυμα που μου έστειλε είναι ότι δεν ήταν έτοιμος να μιλήσει και πως, όταν είναι, θα επικοινωνήσει εκείνος μαζί μου».

«Οπότε θα σου πω, Κρις, σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ, όποτε είσαι έτοιμος, για να μιλήσεις. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στη μητέρα του Κρις.

Είδα μια συνέντευξη που έδωσε η μητέρα του Κρις και, ξέρετε, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που εκείνη τη στιγμή δεν είχα συνειδητοποιήσει.

Advertisement

Δεν είχα σκεφτεί πόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν εκείνη τη στιγμή, άρα θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη μητέρα του Κρις και στην οικογένεια του Κρις. Ειδικά στον Τόνι Ροκ, είχαμε μια πολύ καλή σχέση. Και αυτό είναι μάλλον κάτι που δεν διορθώνεται».

«Πέρασα τους τελευταίους τρεις μήνες επαναλαμβάνοντας και κατανοώντας τις λεπτομέρειες και την περιπλοκότητα αυτού που συνέβη εκείνη τη στιγμή.

Και δεν θα προσπαθήσω να μιλήσω για όλα αυτά τώρα, αλλά μπορώ να πω σε όλους εσάς ότι δεν υπάρχει κανένα κομμάτι μου που πιστεύει ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος να συμπεριφερθώ εκείνη τη στιγμή.

Advertisement

Δεν υπάρχει κανένα μέρος μου που πιστεύει ότι αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να αντιμετωπίσεις μια αίσθηση έλλειψης σεβασμού ή μια προσβολή».

Will Smith: Η Τζέιντα δεν είχε καμία σχέση με το χαστούκι, ήταν δική μου επιλογή

«Όταν η Τζέιντα αντέδρασε, σου είπε να κάνεις κάτι;», ήταν η επόμενη ερώτηση.

Η απάντηση του Will Smith:

«Όχι. Έκανα μια επιλογή μόνος μου, με βάση τις δικές μου εμπειρίες και το δικό μου παρελθόν με τον Κρις. Η Τζέιντα δεν είχε καμία σχέση. Ζητώ συγγνώμη, μωρό μου. Θέλω να πω συγγνώμη στα παιδιά και την οικογένειά μου για την ένταση που έφερα γύρω από όλους μας.

Advertisement

Σε όλους τους άλλους υποψήφιους, ξέρετε, αυτή είναι μια κοινότητα, κέρδισα επειδή με ψηφίσατε και μου ραγίζει την καρδιά να έχω κλέψει και σπιλώσει τη στιγμή σας. Ακόμα μπορώ να δω τα μάτια του Questlove, ξέρετε, συνέβη στο βραβείο του Questlove και, ξέρετε, μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή πραγματικά».

«Είμαι άνθρωπος, έκανα ένα λάθος, είμαι μετανιωμένος», είπε ο Will Smith στο νέο βίντεό του

«Τι θα έλεγες σε όσους σε θαύμαζαν πριν από το χαστούκι ή εκείνους που είπαν ότι τους απογοήτευσες;» ρωτήθηκε, τέλος, ο Will Smith.

Ο Will Smith απάντησε τα εξής:

«Υπάρχουν δύο πράγματα. Το πρώτο, το να απογοητεύεις τους ανθρώπους είναι το βασικό μου τραύμα. Σιχαίνομαι να απογοητεύω ανθρώπους. Συνεπώς, με πονάει ψυχολογικά και συναισθηματικά να ξέρω ότι δεν ήμουν στο ύψος της εικόνας και της ιδέας των ανθρώπων για εμένα και η δουλειά που προσπαθώ να κάνω είναι πως είμαι βαθιά μετανιωμένος και προσπαθώ να είμαι μετανιωμένος χωρίς να ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Σωστά;

Advertisement

Είμαι άνθρωπος και έκανα ένα λάθος και προσπαθώ να μη θεωρώ τον εαυτό μου σκάρτο. Άρα θα έλεγα σε αυτούς τους ανθρώπους ότι ξέρω πως ήταν δυσνόητο και σοκαριστικό.

Αλλά σας υπόσχομαι ότι είμαι βαθιά αφοσιωμένος και δεσμευμένος στο να φέρνω φως και αγάπη και χαρά στον κόσμο. Και, ξέρετε, αν περιμένετε, υπόσχομαι ότι θα μπορέσουμε να είμαστε και πάλι φίλοι».

Μετά το χαστούκι, ο Smith παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και του επιβλήθηκε 10ετής αποκλεισμός για «απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: