33χρονος εθισμένος στα τατουάζ που έχει μεταμορφωθεί σε «μαύρο εξωγήινο» θέλει να ακρωτηριάσει το πόδι του

33χρονος εθισμένος στα τατουάζ που έχει μεταμορφωθεί σε «μαύρο εξωγήινο» θέλει να ακρωτηριάσει το πόδι του
Advertisement

Ένας άνδρας εθισμένος στα τατουάζ που μεταμορφώνεται σε «μαύρο εξωγήινο» θέλει τώρα να ακρωτηριάσει το ένα του πόδι.

Ο 33χρονος Γάλλος, Anthony Loffredo, έχει ήδη ακρωτηριάσει τη μύτη του, τα δύο αυτιά του και δύο δάχτυλα στο ένα του χέρι. Το άνω χείλος του έχει επίσης αφαιρεθεί σχεδόν εντελώς, γεγονός που τον δυσκολεύει να μιλήσει.

Advertisement

Του έχουν επίσης τοποθετηθεί αμέτρητα εμφυτεύματα κάτω από το δέρμα του, το οποίο είναι σχεδόν τελείως καλυμμένο με τατουάζ μαύρου χρώματος, όπως και οι βολβοί των ματιών του.

Ο εθισμένος στις τροποποιήσεις σώματος έχει επίσης σχίσει τη γλώσσα του και έχει ανοίξει μια τρύπα στο δέρμα κάτω από το κάτω χείλος του.

Μιλώντας στο podcast Club 113, ο Loffredo μίλησε για το πώς δυσκολεύεται να βρει δουλειά λόγω της ακραίας εμφάνισής του.

Advertisement

Όταν ρωτήθηκε αν έχει κρατήσει ποτέ κάποιο από τα ακρωτηριασμένα μέρη του σώματός του, είπε: «Τα αυτιά μου, τα κρατούν οι φίλοι μου». Αποκάλυψε επίσης πώς κράτησε τα χείλη του μετά από αρκετές επεμβάσεις στο στόμα του.

Τώρα, έχει προκαλέσει ακόμη περισσότερες συζητήσεις, υποστηρίζοντας ότι θέλει να ακρωτηριάσει το ένα του πόδι. Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε podcast, είπε ότι σκέφτεται να κόψει το ένα πόδι από το γόνατο και κάτω.

Advertisement
Ο Loffredo πριν τις τροποποιήσεις στο σώμα του

«Είναι κάτι πολύ δύσκολο γιατί έχω ένα υγιές πόδι και ένας ακρωτηριασμός είναι κάτι μεγάλο», δήλωσε ο Loffredo.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Instagram, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα χώριζε το πέος του στα δύο, προκαλώντας έναν να του απαντήσει: «Ήξερα ότι ήσουν ηλίθιος… αλλά τόσο πολύ;».

Ωστόσο, ο Loffredo αποκάλυψε ότι έχει περαιτέρω σχέδια για το πρόσωπό του πριν επικεντρωθεί στο πόδι του, λέγοντας: «Η επόμενη τροποποίησή μου είναι το πρόσωπό μου, αυτό είναι το επόμενο».

Στην τελευταία του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε αινιγματικά: «Σχέδιο εξέλιξης μαύρο εξωγήινου 44%, σχέδιο επανεξέλιξης μαύρου εξωγήινου 6%».

Advertisement

Ο 33χρονος έχει επίσης μιλήσει για το έντονο ενδιαφέρον του για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στα μελλοντικά του σχέδια.

«Σας αρέσουν τα φουτουριστικά τσιπ; Μου αρέσουν τα πάντα γύρω από αυτό, μου τραβούν την προσοχή, η τεχνολογία και το μέλλον», πρόσθεσε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: