«Και του χρόνου αλλού»: Eπικό άδειασμα Φαίης Μαυραγάνη στο OPEN στην τελευταία της εκπομπή

Advertisement

Η Φαίη Μαυραγάνη πραγματοποίησε την τελευταία εκπομπή της σεζόν για το «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο OPEN, σήμερα, Κυριακή, το πρωί και ετοιμάζεται να μετακομίσει σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η Φαίη Μαυραγάνη

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος, μετά από 9 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στην παλιά της τηλεοπτική στέγη, καθώς αναμένεται τη νέα σεζόν να τη δούμε στον ΑΝΤ1, εκεί όπου θα αναλάβει τη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Advertisement

«Είναι η τελευταία εκπομπή της σεζόν, κλείνουμε. Πάμε κι εμείς διακοπές και εύχομαι όλος ο κόσμος να μπορεί να πάει. Είπαμε να κάνουμε ένα γλέντι με νησιώτικα», υπογράμμισε η Φαίη Μαυραγάνη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Τα συγκινητικά λόγια της Φαίης Μαυραγάνη

Και συμπλήρωσε «ένας κύκλος εννέα χρόνων, ο οποίος ξεκίνησε το 2013, από το τότε Ε και συνεχίστηκε στο OPEN, ήταν ένας αγώνας με χαρές, με λύπες, με τρικλοποδιές, με συγκινήσεις, με ευχάριστα πράγματα, με διακρίσεις για τον καθένα.

Αυτός ο αγώνας τελειώνει σήμερα εδώ, θα συνεχιστεί όμως κάπου αλλού τον Σεπτέμβριο και εύχομαι να είστε κοντά μας. Θέλω να πω ευχαριστώ στους ανθρώπους που βρέθηκαν στο διάβα μου. Είναι πολλοί και τα ευχαριστώ πολλά».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: