Το τελευταίο τηλέφωνο και οι απειλές: Θpίλεp με τον 22χρονο πατέρα που κρεμόταν νεκρός σε κολώνα της ΔΕΗ

Το τελευταίο τηλέφωνο και οι απειλές: Θpίλεp με τον 22χρονο πατέρα που κρεμόταν νεκρός σε κολώνα της ΔΕΗ
Advertisement

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον 22χρονο που βρέθηκε κρεμασμένος σε κολώνα της ΔΕΗ στην Πάτρα.

Οι συγγενείς του 22χρονου πατέρα που έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο, αφήνοντας πίσω του τη σύντροφό του και τα δύο μικρά παιδάκια τους, ζητούν να ερευνηθεί αν ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία, καθώς οι ίδιοι εκφράζουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, καταγγέλλοντας ότι ο νεαρός δεχόταν απειλές από συγκεκριμένο πρόσωπο.

Advertisement

Ο 22χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε μια κολώνα της ΔΕΗ δίπλα στην Ιερά Μονή Γηροκομείου, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο, οι συγγενείς του, μιλώντας στο thebest.gr αναφέρουν ότι κάποιος από την οικογένεια, είδε τον 22χρονο το βράδυ της Δευτέρας να ανεβαίνει το δρόμο μπροστά από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Ο συγγενής δεν σταμάτησε να τον χαιρετίσει, ωστόσο, όπως λέει τον καλούσε στο τηλέφωνο και ο 22χρονος δεν απαντούσε. Έπειτα αποφάσισε να ειδοποιήσει τον αδερφό του, ο οποίος και εκείνος με τη σειρά του άρχισε να του τηλεφωνεί.

Advertisement

Τελικά, ο 22χρονος απάντησε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα και ακουγόταν καλά, χωρίς κάτι να τον προβληματίζει. Έκτοτε όμως έκοψε κάθε επικοινωνία.

«Άν αυτοκτόνησε και τον βρήκαν στις 6 το πρωί, τότε όλες αυτές τις ώρες, που ήταν; Από τις 1.30 έως τις 6; Και αν υποθέσουμε ότι κρεμάστηκε τότε, πώς δεν τον είδε κανείς μέχρι το πρωί κρεμασμένο σε αυτό το σημείο από το οποίο περνάει τόσος κόσμος με αυτοκίνητα;» αναρωτιούνται οι συγγενείς του.

«Δεχόταν απειλές» λένε οι συγγενείς του

Μάλιστα, οι ίδιοι τονίζουν ότι ο 22χρονος αν και ήταν προβληματισμένος με κάποιες προσωπικές υποθέσεις, δεν είχε εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας. Οι ίδιοι σημειώνουν ότι είχε αγοράσει μια εξάδα με μπύρες, τις οποίες τις είχε μέσα στο αυτοκίνητό του και δεν τις είχε πιεί.

Advertisement

Όπως λένε στο thebest.gr συγγενικά του πρόσωπα, ο 22χρονος δεχόταν απειλές του στυλ «θα σε σκοτώσω» κατ΄επανάληψη και από συγκεκριμένο πρόσωπο, για αυτό το λόγο και θα πρέπει η υπόθεση να διερευνηθεί ενδελεχώς. «Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Θα το ψάξουμε από παντού» λένε.

Ο 22χρονος είχε δύο παιδιά με τη σύντροφό του, ηλικίας 9 μηνών και 2 ετών. Στο σπίτι του στην συνοικία του Αγίου Νεκταρίου στην Πάτρα όπου διέμενε, επικρατεί θρήνος.

Στο σπίτι της οικογένειας έχουν καταφθάσει μουδιασμένοι συγγενείς και φίλοι. Σοκαρισμένα τα έξι αδέλφια του και οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν έτσι ξαφνικά τον αγαπημένο τους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: