Περιστέρι: «Ηταν νεκρή πριν φύγει η μητέρα της, νόμιζε ότι κοιμόταν» – Νέο σενάριο για την 17χρονη

Advertisement

Στο σκοτάδι εξακολουθούν να παραμένουν οι συνθήκες θανάτου της 17χρονης κοπέλας στο Περιστέρι. Την βρήκαν νεκρή πάνω στο κρεβάτι της η μητέρα και η αδελφή της όταν επέστρεψαν στο διαμέρισμα όπου διαμένουν στο Περιστέρι.

Κατά την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας στο δωμάτιο της 17χρονης, υπήρχε η εικόνα ασφυκτικού θανάτου μετά από πάλη με τον δράστη.

Advertisement

Σύμφωνα με σενάριο που επικαλείται το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) η μητέρα της έφυγε για τη δουλειά της. Λίγο πριν φύγει, μπήκε στο δωμάτιο της 17χρονης για να την δει.

Το κορίτσι ήταν πλάγια στο κρεβάτι και η μητέρα της θεώρησε ότι κοιμόταν. Η 17χρονη όμως ήταν δολοφονημένη. Όπως είπε η μητέρα στην αστυνομία, δεν της μίλησε για να μην την ξυπνήσει.

Στη συνέχεια έφυγε για την δουλειά της και στις 8 το βράδυ την πήρε τηλέφωνο, όμως δεν έπαιρνε καμία απάντηση. Επικοινώνησε με την άλλη της κόρη, αλλά ούτε εκείνη δεν μπορούσε να την βρει.

Advertisement

Τότε απευθύνθηκαν σε ένα φίλο συριακής καταγωγής, ο οποίος έτρεξε στο διαμέρισμα και κατάφερε να μπει μέσα, παραβιάζοντας ένα παράθυρο, μιας και η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Τότε αντίκρισε νεκρό το κορίτσι πάνω στο κρεβάτι.

Άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία, που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Πακιστανού. Ο τελευταίος, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες φίλων του, μάζεψε τα πράγματά του και τους είπε ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: