Μπεν Άφλεκ: Ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησε μετά τον μήνα του μέλιτος ήταν η πρώην γυναίκα του

Μπεν Άφλεκ: Ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησε μετά τον μήνα του μέλιτος ήταν η πρώην γυναίκα του
Advertisement

Ο Μπεν Άφλεκ επέστρεψε από το ταξίδι του μέλιτος και επισκέφθηκε την πρώην γυναίκα του Τζένιφερ Γκάρνερ προκειμένου να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον γιο τους Σάμιουελ.

Ο Άφλεκ, η Γκάρνερ και ο Σάμιουελ φωτογραφήθηκαν στο Pacific Palisades, μια κοινόχρηστη πισίνα κοντά στο σπίτι τους.

Advertisement

Τόσο η Γκάρνερ όσο και ο Άφλερ μοιράζονται την επιμέλεια των τριών παιδιών τους και ο ηθοποιός εθεάθη να κρατάει το χέρι του Σάμιουελ καθώς περπατούσαν. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, ο χολιγουντιανός σταρ φορούσε φανέλα, γκρι πουκάμισο και τζιν παντελόνι.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ στο Λας Βέγκας τον περασμένο μήνα και μετά τον γάμο τους ταξίδεψαν στο Παρίσι για τα γενέθλια της τραγουδίστριας, καθώς και για ένα σύντομο ταξίδι του μέλιτος.

Τα παιδιά της Λόπεζ, Έμ και Μεξ, συμμετείχαν στο ταξίδι του μέλιτος μαζί με την 13χρονη κόρη του Σεραφίνα.Σύμφωνα με δημοσιεύματα του «Hollywood Life», το νεόνυμφο ζευγάρι προσπαθεί να περνάει χρόνο μαζί με τα παιδιά του και να δένεται όσο πιο πολύ μπορεί.

Advertisement

Φαίνεται πάντως ότι ο Μπεν Άφλεκ έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη φιλία με τα παιδιά της νέας του συζύγου, ωστόσο ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτό δεν ισχύει με τα παιδιά του ηθοποιού.

Οι «κακές γλώσσες» λένε πως η κόρη του, Βάιολετ, δεν πολυσυμπαθεί τη νέα της μητριά και άλλες πληροφορίες που επικαλείται ο γνωστός blogger Πέρεζ Χίλτον, υποστηρίζουν πως οι δυο Τζένιφερ στη ζωή του Άφλεκ, είναι στα «μαχαίρια» και τα παιδιά δεν ξέρουν… ποια πλευρά να διαλέξουν.

Προς το παρόν πάντως, η Γκάρνερ δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια για το νέο μεγάλο βήμα του πρώην συντρόφου τους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: