Αλλοδαπός διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να διαφύγει

Advertisement

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας επιχείρησε να εισβάλει σε διαμέρισμα και στην προσπάθεια του να διαφύγει παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν περίπου στις 9 το βράδυ όταν ο αλλοδαπός άντρας, περίπου 35 ετών, προσπάθησε να «τρυπώσει» σε ένα διαμέρισμα επί της οδού Σωκράτους με σκοπό να αρπάξει χρήματα και αντικείμενα αξίας και, πιθανότατα μόλις κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός και ότι έχει κληθεί η αστυνομία, τράπηκε σε φυγή.

Advertisement

Στην προσπάθειά του ωστόσο να απομακρυνθεί, διέσχισε τρέχοντας και κάθετα την οδό Εγνατία, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα που κατευθύνονταν στο ρεύμα προς ανατολικά.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους διασώστες, μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο άντρας φέρει κακώσεις στον θώρακα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι και κάποια χρυσαφικά κοσμήματα, τα οποία είναι πιθανόν να αποτελούν προϊόντα κλοπής από το διαμέρισμα της οδού Σωκράτους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: