Άλλος άνθρωπος ο “Δρ. Βουλίδης” από το Κωνσταντίνου και Ελένης, σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε ο Χάρης Ρώμας

Advertisement

Αγνώριστος αλλά αγέραστος στα 74 του χρόνια ο Κώστας Μπάσης ή κατά κόρον ο Δρ. Βουλίδης από το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Μπορεί να έπαιξε ελάχιστα, όμως ο ρόλος του έχει μείνει αξέχαστος. Ο λόγος για τον Δρ. Βουλίδη, τον πλαστικό χειρουργό, από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», τον οποίο υποδύθηκε ο Κώστας Μπάσης.

Advertisement

H σειρά έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές. Προβλήθηκε από τον Οκτώβριο του 1998 μέχρι τον Ιούνιο του 2000 και είναι μία από τις ελάχιστες που παίζεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη, σημειώνοντας κάθε φορά σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ένα από τα επεισόδια που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας είναι αυτό «Της μεταμορφώσεως», στο οποίο η Ελένη, η Πέγκυ και η Ματίνα κάνουν πλαστικές επεμβάσεις στον Δρ. Βουλίδη και γίνονται αγνώριστες.

Ποιος είναι ο γιατρός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

Ο Κώστας Μπάσης γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1947. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και έχει συνεργαστεί με το Αμφι-θέατρο του Σ. Ευαγγελάτου, το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Τέχνης, το Κ.Θ.Β.Ε., τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας, Καλαμάτας, Κρήτης, Ρόδου, με τον θίασο της Ξ. Καλογεροπούλου κ.ά.

Advertisement

Πέρα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ άλλων, στις «Τρεις χάριτες», στο «Εμείς κι εμείς», στο «Με 2 Μαμάδες».

Επίσης, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: «Ερωτόκριτος», «Το έκτο πάτωμα», «Εκκλησιάζουσες», «Οιδίπους Τύραννος», «Ο Επιθεωρητής».

Ο ηθοποιός διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Facebook και αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Σίγουρα ο χρόνος έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω του. Η μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή του όμως είναι το χρώμα των μαλλιών του που στα 74 χρόνια έχει αρχίσει να γκριζάρει.

Advertisement

Τέλος, έχει ξυρίσει το μούσι και το μουστάκι που είχε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τα μαλλιά του είναι πιο κοντά.

Δείτε φωτογραφίες του

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: