Κι όμως την έχουμε ξαναδεί: Η τηλεοπτική εμφάνιση της επί χρόνια συντρόφου του Νίκου Μακρόπουλου

Advertisement

Δε γνωρίζουν πολλοί ότι η επί χρόνια σύντροφος του Νίκου Μακρόπουλου είναι συνάδελφός του και μάλιστα προβεβλημένη στην τηλεόραση.

Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και πετυχημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, με μία φωνή που μιλά κυριολεκτικά στην καρδιά όποιου ακούει τα τραγούδια τους.

Advertisement

Από την αρχή της καριέρας του, κρατά πάντα χαμηλό προφίλ και επιλέγει να διαχωρίζει τη ζωή του από το επάγγελμά του και να την προστατεύει από τα φλας της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο είναι γνωστό και δεν το κρύβει, πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της εντυπωσιακής Γιούλης Τάσσου, η οποία σαν βράχος είναι πάντα δίπλα του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Που γνωρίσαμε την σύντροφο του Νίκου Μακρόπουλου

Αν κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν και φρεσκάρουμε την μνήμη μας, θα θυμηθούμε πως την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «X Factor», μιας και η ίδια είναι καλλιτεχνική φλέβα με μία πολύ ιδιαίτερη και χαρισματική φωνή.

Advertisement

Η Γιούλη Τάσσου γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1985 είναι 37 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Στο παρελθόν συμμετείχε στο δεύτερο «X Factor» με μέντορα τον Γιώργο Θεοφάνους.

Μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τον Νίκο Μακρόπουλο και μπορεί οι δυο τους να έχουν επιλέξει να κρατά την ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε κοινές τους εμφανίσεις.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μακρόπουλου για τη σύντροφό του

«Η Γιούλη είναι η σύντροφός μου και, για να είμαστε τόσα χρόνια μαζί, σημαίνει πως είμαστε και οι δυο καλά. Πλέον, δεν συμβιβάζομαι στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους.

Advertisement

Ό,τι με χαλάει πρέπει να φεύγει από δίπλα μου. Η Γιούλη μου στέκεται σε κάθε δυσκολία. Με στηρίζει σε όλους τους τομείς, είναι ένας άνθρωπος συγκροτημένος και σοβαρός.

Επίσης το ότι είναι μία άριστη τραγουδίστρια έχει ως αποτέλεσμα να με κατανοεί πλήρως γνωρίζοντας τις δυσκολίες του επαγγέλματος», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής για την ίδια, φανερώνοντας τον δεσμό που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: