Εγκατέλειψε την Ελλάδα, άλλαξε πόστο: Νέα ζωή για την “Αλίκη” από το “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο” 14 χρόνια μετά

Εγκατέλειψε την Ελλάδα, άλλαξε πόστο: Νέα ζωή για την “Αλίκη” από το “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο” 14 χρόνια μετά
Advertisement

Η αντισυμβατική “Αλίκη” από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο ή κατά κόσμον η Ελένη Αποστολοπούλου δεν απέχει και πολύ από αυτόν τον ρόλο.

Μία από τις πιο ιδιαίτερες και αγαπημένες σειρές του Χάρη Ρώμα ήταν το “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο”.

Advertisement

Από αυτή αναδείχτηκαν πολλές Ελληνίδες ηθοποιοί, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Ιωάννα Ασημακοπούλου και η Ελένη Αποστολοπούλου. Η τελευταία, τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

Η ηλικία και η νέα ζωή στο εξωτερικό για την “Αλίκη” από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο

Η Ελένη Αποστολοπούλου είναι πλέον 38 ετών και στην πιο ώριμη φάση της ζωής της. Το 2015 πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Παρίσι της Γαλλίας και πλέον ζει και εργάζεται εκεί. Σε συνέντευξή της είχε πει ότι τη συνδέουν πολλοί οικογενειακοί δεσμοί με τη γαλλική πρωτεύουσα.

Εκεί δραστηριοποιείται στον χώρο της τέχνης και δοκιμάζει τις δυνάμεις της κυρίως στον τομέα της σκηνοθεσίας. Κατά καιρούς έρχεται στην Αθήνα και συναντά τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Advertisement

Η Ελένη Αποστολοπούλου είχε μιλήσει στο all4fun.gr και τον Κυριάκο Κουρουτσαβούρη για την τέχνη της υποκριτικής και το “καλάμι” που καβαλούν οι νέοι ηθοποιοί.

Νιώθεις επιτυχημένη σ’ αυτό το διάστημα που βρίσκεσαι στη δουλειά;

Επιτυχημένη; Δε θα έλεγα πως έχω εισπράξει την επιτυχία σε τέτοιο μεγάλο βαθμό. Έχω συμμετάσχει σε επιτυχημένα πράγματα, αλλά όχι τόσο ώστε να το πω αυτό.

Περισσότερο σκέφτομαι αν η δουλειά που κάνω θα επηρεάσει ή, αν θα με βλάψει στη συνέχεια. Με αφορά πολύ το αν θα συνεχίσω να συμμετέχω σε καλές δουλειές. Είναι κάτι που με απασχολεί. Και επίσης μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που με ενδιαφέρουν

Advertisement

Γενικά υπάρχουν στον χώρο σας νέα παιδιά που καβαλούν γρήγορα το καλάμι, επειδή ξαφνικά γίνονται γνωστοί;

Δεν το έχω συναντήσει σχεδόν ποτέ. Δεν μπορείς να λες ότι είσαι κάτι, μόνο και μόνο επειδή είσαι ηθοποιός. Αν έχεις τη φυσική τάση φυσικά μπορείς να επηρεαστείς και είναι πιο απλό, επειδή αποκτάς αναγνωρισιμότητα.

Ξαφνικά ο ηθοποιός μπορεί να μπει σε μια ζώνη κινδύνου. Επίσης έχουμε πλέον αποκτήσει οικειότητα με το θέαμα. Δεν είναι όπως πιο παλιά. Η αγορά έχει ανοίξει. Επομένως είναι πιο δύσκολο να θεωρηθείς πως εσύ είσαι και κανένας άλλος.

Advertisement

Έτσι είναι σήμερα η “Αλίκη” από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας τις φωτογραφίες της Ελένης Αποστολοπούλου στο πέρασμα των χρόνιων δεν έχει αλλάξει καθόλου!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: