«Με τσάκισε, δεν κοιμάμαι τα βράδια»: Έμαθε τα δυσάρεστα ο Κώστας Κακαβάς, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

Advertisement

Συγκλονισμένος από τον θάνατο της Ντόρας Κωστίδου είναι ο ηθοποιός Κώστας Κακαβάς. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει πως η πρώην αρραβωνιαστικιά του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 χρόνων.

”Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει”

”Δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ τα βράδια από τη θλίψη μου. Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει για να την αποχαιρετήσω”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός

Advertisement

Οι δηλώσεις του Κώστα Κακαβά

«Είχα την τύχη στη ζωή μου να με αγαπήσουν υπέροχες γυναίκες και μάλιστα από πολύ καλά σπίτια. Υπέροχα πλάσματα. Ήμουν απόλυτα πιστός και ειλικρινής μαζί τους.

Η Ντόρα ήταν ένα νοικοκυροκόριτσο που δυστυχώς η σχέση μας δεν κατέληξε σε γάμο.

Όταν έμαθα για το φευγιό της Ντόρας, λύγισα. Δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ τα βράδια από τη θλίψη μου. Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει για να την αποχαιρετήσω. Πιστεύω κάπου θα ξανασμίξουμε και πάλι θα γελάσουμε δυνατά, όπως παλιά.

Advertisement

Δεν μπορώ να αποχαιρετήσω τη Ντόρα, ούτε να της πω “καλό παράδεισο”, γιατί δεν πιστεύω πως έχει φύγει από τη ζωή. Το ίδιο ένιωθα και νιώθω και για το φίλο μου, Ανδρέα Μπάρκουλη.

Νομίζω ότι είναι κάπου εδώ τριγύρω, θα ανοίξω την πόρτα και θα τους χαιρετήσω και τους δύο», εξομολογήθηκε ο Κώστας Κακαβάς.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: