Η Μαντόνα… μοιράζεται την γκαρνταρόμπα της με τον γιο της και δηλώνει: «Αυτός φοράει καλύτερα τα ρούχα μου από εμένα» [βίντεο]

Η Μαντόνα… μοιράζεται την γκαρνταρόμπα της με τον γιο της και δηλώνει: «Αυτός φοράει καλύτερα τα ρούχα μου από εμένα» [βίντεο]
Advertisement

Σε οικογενειακή υπόθεση έχει μετατραπεί η γκαρνταρόμπα της Μαντόνα, καθώς η βασίλισσα της ποπ μουσικής δεν κρύβει ότι μοιράζεται με τον 16χρονο γιο της τα ρούχα της και μάλιστα πολλές φορές κάνουν κοινές εξόδους με την ίδια να τον αποθεώνει για τις στιλιστικές επιλογές του, λέγοντας πως εκείνος τα φοράει ακόμα καλύτερα και την ίδια.

Ενώ εμφανιζόταν στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», η Madonna αποκάλυψε ότι ο 16χρονος γιος της David Banda, φοράει ήδη τα ρούχα της όπως αναφέρει το pagesix.com.

Advertisement

«Μπορεί να φορέσεις οποιοδήποτε ρούχο και να δείχνει χάλια, όπως ξέρεις», είπε στον Fallon το βράδυ της Τετάρτης. «Είναι πραγματικά εκνευριστικό. Φοράει τα ρούχα μου και του πάνε περισσότερο από ό,τι σε μένα», πρόσθεσε η Μαντόνα.

Ο Banda ο οποίος είναι γνωστός για τις gender-fluid επιλογές του στα ρούχα, τράβηξε πάνω του τα βλέμματα πρόσφατα, όταν ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στο πλευρό της μητέρας του και τους φωτογράφισε καθ’ οδόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μποξ WBA. Ο νεαρός επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα της Adidas το οποίο συνδύασε μα μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Αλλά ο Ντέιβιντ πήρε από τη μητέρα του περισσότερα από την αίσθηση της μόδας. Η τραγουδίστρια του «Like a Virgin» συνέχισε λέγοντας στον Fallon ότι ο γιος της, τον οποίο υιοθέτησε το 2006, δουλεύει πάνω στη δική του μουσική.

Advertisement

«Θα καταλήξει να είναι ένας από τους καλεσμένους σου», είπε η 63χρονη για τον Μπάντα, λέγοντας ότι έχει «όλα» που χρειάζονται για να γίνει σταρ. Ο Fallon συμφώνησε με τη βασίλισσα της ποπ, λέγοντας: «Το έχει. Έχει μαγεία. Είναι αστείος, είναι γοητευτικός, είναι αθλητικός, είναι ένας όμορφος τύπος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: