Που αναμένεται να φτάσουν οι τιμές για τα νέα iPhones που έρχονται σε ένα μήνα

Που αναμένεται να φτάσουν οι τιμές για τα νέα iPhones που έρχονται σε ένα μήνα
Advertisement

Ένα περίπου μήνα πριν την επίσημη ανακοίνωση της νέα σειράς iPhone 14 από την Apple αρκετοί είναι οι αναλυτές που υποστηρίζουν ότι τα μοντέλα της σειράς θα διατεθούν ακριβότερα σε σχέση με τα μοντέλα προηγούμενων ετών.

Τελευταίος στην μακρά σειρά των εν λόγω αναλυτών είναι ο Ming-Chi Kuo της TF Securities, ο συνήθως ακριβέστατος στις προβλέψεις του για την Apple αναλυτής υποστηρίζει σε σημείωμά του ότι η μέση τιμή πώλησης των μοντέλων της σειράς iPhone 14 θα είναι ανεβασμένη κατά 15%.

Advertisement

Οι μέχρι σήμερα φήμες

Σημειώνεται ότι η μέχρι τώρα φημολογία θέλει το βασικό μοντέλο iPhone 14 με οθόνη 6,1 ιντσών να διατίθεται (η βασική έκδοση) στα 799 δολάρια στις ΗΠΑ.

Αντίστοιχα τα μοντέλα iPhone 14 Pro με οθόνη 6,1 ιντσών και iPhone 14 Pro Max με οθόνη 6,7 ιντσών θα διατίθενται περίπου 100 δολάρια ακριβότερα σε σχέση με τις αντίστοιχες εκδόσεις της περυσινής σειράς. Δηλαδή, τα εν λόγω μοντέλα θα έχουν τιμές εκκίνησης στα 1.099 και 1.199 δολάρια, αντίστοιχα.

Παράλληλα, θα υπάρχει και το iPhone 14 Plus ή Max με οθόνη 6,7 ιντσών το οποίο θα έχει τιμή εκκίνησης τα 899 δολάρια, δηλαδή περί τα 100 δολάρια παραπάνω από το απλό iPhone 14 αλλά και 200 δολάρια ακριβότερο από το iPhone 13 mini των 699 δολαρίων το οποίο ουσιαστικά θα αντικαθιστά

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: