Κανένα ξενοδοχείο στην Αθήνα δεν δεχόταν ζευγάρι επειδή έχει σκύλο

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε ζευγάρι που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και δεν έβρισκε ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσει επειδή είχε σκύλο - Διανυκτέρευσαν στο λιμάνι

Κανένα ξενοδοχείο στην Αθήνα δεν δεχόταν ζευγάρι επειδή έχει σκύλο
Advertisement

Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε ζευγάρι που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και δεν έβρισκε ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσει επειδή είχε σκύλο!

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει για Κρήτη από τον Πειραιά και για τις ώρες που μεσολαβούσαν αναγκάστηκαν να μείνουν στο λιμάνι.

Advertisement

Οπως καταγγέλλει το ζευγάρι, κανένα ξενοδοχείο δεν τους δεχόταν για διανυκτέρευση λέγοντάς τους τη δικαιολογία ότι «δεν επιτρέπονται τα ζώα», αφού είχαν μαζί τους τον σκύλο του, τον μποξ. Κάτι το οποίο δεν ισχύει, αφού κανένας νόμος δεν απαγορεύει τη διαμονή σκύλων.

«Μπήκαμε σε ξενοδοχείο και μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο σκύλος επειδή το απαγορεύει ο διευθυντής. Άλλοι μας έλεγαν ότι το απαγορεύει ο νόμος.

Πήγα συνολικά σε έξι ξενοδοχεία, ενώ δεν μπορούσα να μπω ούτε στο μετρό καθώς κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν επιτρέπεται ή επιτρέπεται μόνο αν είναι στο box. Έτσι αναγκαστήκαμε να μείνουμε στο λιμάνι όλη τη νύχτα για να ταξιδέψουμε απόψε για την Κρήτη», είπε ο κ. Αχιλλέας στο OPEN.

Advertisement

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… Θα περιμένουμε εδώ να περάσουν και οι υπόλοιπες ώρες μέχρι να φύγει το καράβι. Διότι δεν έχουμε άλλο κουράγιο να ψάξουμε να βρούμε ένα δωμάτιο έστω κάπου εδώ κοντά.

Και το σκυλί είναι ταλαιπωρημένοι και εμείς. Ψάχναμε όλη τη μέρα για ξενοδοχείο με τα πόδια», είπε από την πλευρά της η γυναίκα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: