Ούτε ηθοποιός, ούτε πολιτικός: Η δουλειά που έκανε η Γκερέκου πριν γνωρίσει τον Τόλη και δεν την ξέpει καvείς

Ούτε ηθοποιός, ούτε πολιτικός: Η δουλειά που έκανε η Γκερέκου πριν γνωρίσει τον Τόλη και δεν την ξέpει καvείς
Advertisement

Η Άντζελα Γκερέκου μπορεί να είναι μία αξιοσέβαστη πολιτικός και μία ταλαντούχα ηθοποιός, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν ποιο ήταν το πρώτο επάγγελμα που ακολούθησε.

Πρόκειται για μία γυναίκα που ξεχωρίζει για την ξεχωριστή φινέτσα που διαθέτει, όπως και την ομορφιά που μάγεψε τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο.

Advertisement

Η πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς, που πρώτη φορά έκανε αίσθηση ως «Το κορίτσι της Μάνης», κατέγραψε τη δική της αξιοσημείωτη καριέρα, έχοντας πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Το πρώτο επάγγελμα της Άντζελας Γκερέκου

Ένα από αυτά, το οποίο έχει σπουδάσει, είναι η αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και μάλιστα, είχε εργασθεί ως αρχιτέκτονας στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. σε ειδικά προγράμματα για την ανάπλαση υποβαθμισμένων περιοχών της Αθήνας και είχε εκπονήσει μεγάλο αριθμό αρχιτεκτονικών μελετών για την ευρύτερη περιοχή της Κέρκυρας.

Η πολιτική και η ηθοποιία κέρδισαν την Άντζελα Γκερέκου

Επίσης, σπούδασε ηθοποιία στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου, ενώ εντάχθηκε και μαθήτευσε στην ομάδα του Ιταλού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελλίνι.

Advertisement

To 1993 παρουσίασε την ελληνική εκπομπή των Παιχνιδιών Χωρίς Σύνορα, που προβλήθηκαν από την ΕΤ1, ακολουθώντας δυναμικά της καριέρα της ως ηθοποιός, ώσπου το 2004 εξελέγη πρώτη φορά με το ΠΑΣΟΚ ως βουλευτής, με σημαντική καριέρα και στην πολιτική.

Ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκαν τα χρέη εκατομμυρίων του Βοσκόπουλου στην εφορία, παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: