«Η Παναγία βοήθησε για ακόμη μία φορά»: Ατύχημα για την παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, τα 4 ράμματα στο χέρι

Advertisement

Η Μαρία Ηλιάκη, η οποία σήμερα έχει την ονομαστική της εορτή, είχε ένα ατύχημα χθες, Κυριακή, παραμονή της Παναγίας, με αποτέλεσμα να κάνει τέσσερα ράμματα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, ένα ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της, την ανάγκασε να κάνει τέσσερα ράμματα στο χέρι της, αλλά ευτυχώς δεν χτυπήθηκε κανένας τένοντας και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Advertisement

Πώς έγινε το ατύχημα της Μαρίας Ηλιάκη

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε “Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους, σας ευχαριστώ για τις ευχές. Ήταν μια υπέροχη παραμονή Δεκαπενταύγουστου. Τέσσερα ράμματα. Κάπως έτσι πέρασα χθες το βράδυ. Τέσσερα ράμματα στο δαχτυλάκι. Θα μπορούσε να ήταν τένοντας, οπότε λέω δόξα τω Θεώ και κάνω τον σταυρό μου. Βοήθησε η Παναγία γι’ άλλη μια φορά.

Παρόλα αυτά, τέσσερα ωραία ραμματάκια. Έσπασε ένα πιάτο στο χέρι μου, δεν κατάλαβα πως. Έκανα αντιτετανικό ορό. Πολύ ωραία εμπειρία κι αυτή, στον ποπό τον κάνει, δεν το ήξερα. Αυτά!

Τώρα πρέπει να κάνω μπάνιο στη θάλασσα και να κρατάω ψηλά το χέρι και στο μπάνιο έβαλα μια σακούλα και το έδεσα, δεν πέρασε νερό. Καλή εβδομάδα να έχουμε, που θα την έχουμε”!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: