Γιατρός προειδοποιεί: Γιατί δεν πρέπει κανείς να ουρεί κατά τη διάρκεια του ντουζ – Το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται [βίντεο]

Advertisement

Γιατρός αποφάσισε να μοιραστεί με τους χρήστες του TikTok τους λόγους που απαγορεύεται να ουρούν κατά τη διάρκεια του ντουζ, αφού μπορεί να τους προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα!

Προειδοποίησε πως ο εγκέφαλος… παίζει παιχνίδια σε όσους ουρούν στο ντουζ και ενδέχεται να τους φέρει αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις.

Advertisement

Στο βίντεό της στο TikTok η Alicia Jeffrey-Thomas εξήγησε πως ο εγκέφαλος των ανθρώπων που ουρούν στο ντουζ μπορεί να τους δημιουργεί την ανάγκη να ουρούν κάθε φορά που βρίσκονται σε τρεχούμενο νερό.

Όπως εξηγεί η γιατρός αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μικρές… διαρροές, όταν βρίσκεστε στο ψυγείο που βγάζει νερό στη δουλειά σας ή ακόμη και όταν περνάει δίπλα από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων.

«Αν ουρήσετε στο ντους ή ανοίξετε τη βρύση ή ανοίξετε το ντους και κάθεστε στην τουαλέτα για να κάνετε την ανάγκη σας ενώ τρέχει το νερό, δημιουργείτε μια συσχέτιση στον εγκέφαλο μεταξύ του ήχου του τρεχούμενου νερού και της ανάγκης να ουρήσετε», λέει η Jeffrey-Thomas.

Advertisement
@thepelvicdancefloor Reply to @gwas007 why you shouldn’t pee in the shower (probably part 1 of multiple?) #learnontiktok #tiktokpartner ♬ Similar Sensation (Instrumental) – BLVKSHP

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: