Η “Λένα” από τον “Εραστής δυτικών προαστίων” ποζάρει στα 48 και δείχνει πως είναι στα καλύτερά της

Η “Λένα” από τον “Εραστής δυτικών προαστίων” ποζάρει στα 48 και δείχνει πως είναι στα καλύτερά της
Advertisement

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Χριστίνα Κουλούμπη. Η «Λένα» της σειράς «Δυτικών προαστίων» και κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη δημοσίευσε φωτογραφία της στο Instagram με μπικίνι να βγαίνει από τη θάλασσα.

Η ηθοποιός και καλλιτέχνης φαίνεται ανανεωμένη και πιο φρέσκια από ποτέ στα 48 της χρόνια.

Advertisement

«Τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Έτυχε να είμαι κοντά στο όραμα της Κάρμεν Ρουγγέρη για το θέατρο για παιδιά από τη γέννησή του ακόμα, να μου ταιριάζει, να μαθαίνω στο πλάι της και να ανακαλύπτω το δικό μου όνειρο γιγαντωμένο. Μια πορεία που έχει πολλά μονοπάτια και ενδιαφέροντες ορίζοντες.

Από μικρή έφερα τη μοναδικότητά μου. Εννοείται ότι συναντούσα ανθρώπους που με αγαπούσαν ή με αντιπαθούσαν προκαταβολικά, χωρίς να με γνωρίζουν, εξαιτίας της οικογένειάς μου.

Το σίγουρο είναι ότι νιώθω ότι οι γονείς μας κληροδότησαν σε εμένα και τον αδερφό μου γνωρίσματα πολύτιμα. Η αίσθηση της δικαιοσύνης, της εργατικότητας και της συνεργασίας, είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες για εμένα!», έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της.

Advertisement

Η Χριστίνα Κουλουμπή γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και παράλληλα στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου, όπου αρίστευσε. Έχει σπουδάσει χορό, πιάνο και τραγούδι.

Η Χριστίνα Κουλουμπή είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός που την έχουμε αγαπήσει μέσα από πολλά σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι ότι είναι η λατρεμένη κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Έχει συμμετάσχει σε όλες τις παραγωγές της Παιδικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που έχουν παιχτεί στο Ηρώδειο.

Advertisement

Επίσης έχει εικονογραφήσει βιβλία για τις εκδόσεις “Λιβάνη”, “Κέδρος”, “Πατάκη”, “Ψύχαλος”, το παιδικό παραμύθι της Κάρμεν Ρουγγέρη σε CD-I “Έρχεσαι Μαζί μου;” των εκδόσεων “Λιβάνη” και το CD “Η Χιονάτη και οι Εφτά… Ψηλοί Νάνοι” της Legend.

Έχει εικονογραφήσει όλες τις αφίσες της Παιδικής Σκηνής του Εθνικού θεάτρου από το 1994 έως το 2001, καθώς και της Παιδικής Σκηνής της Λυρικής Σκηνής. Καθοριστικό ρόλο στην πορεία της έπαιξε η εικαστικός Ρένα Αννούση Ηλία, καθηγήτρια της στα καλλιτεχνικά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: