Αναστάτωση πριν τον γάμο Άφλεκ-Λόπεζ – Ασθενοφόρο στο κτήμα της τελετής

Αναστάτωση πριν τον γάμο Άφλεκ-Λόπεζ – Ασθενοφόρο στο κτήμα της τελετής
Advertisement

Ένα απρόσμενο περιστατικό ήρθε να «παγώσει» για λίγο τη λαμπερή εικόνα που έχει δημιουργηθεί για τον, βασιλικών διαστάσεων, γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ.

Ξαφνικά έφτασε ασθενοφόρο λόγω ατυχήματος που είχε η μητέρα του Μπεν στο κτήμα του γιου της στη Τζόρτζια όπου θα γίνει η γαμήλια τελετή.

Advertisement

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, η μητέρα του γνωστού ηθοποιού έπεσε από υπερυψωμένο σημείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Αμέσως ο Μπεν Άφλεκ κάλεσε ασθενοφόρο για να παραλάβει τη μητέρα του.

Το ζεύγος Άφλεκ-Λόπεζ εθεάθη έξω από το νοσοκομείο, με τον Μπεν να ανάβει τσιγάρο εκτός του κτιρίου. Όπως αναφέρεται στην Daily Mail, το περιστατικό δεν εμπνέει ανησυχία.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το ασθενοφόρο έφτασε στο κτήμα περί τις 12:00 μεσημέρι και παρέμεινε εκεί για 20 λεπτά προτού αναχωρήσει για το νοσοκομείο.

Advertisement

Το ασθενοφόρο αναχώρησε συνοδεύμενο από αστυνομικές δυνάμεις. Όπως είναι λογικό, οι πρόβες του γάμου αναβλήθηκαν. Ο γάμος αναμένεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο

Το ζευγάρι που αντάλλαξε πριν από έναν μήνα περίπου όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας, ετοιμάζεται να γιορτάσει τον έρωτά του και την επισημοποίηση της σχέσης του, σε μία μεγάλη τριήμερη εκδήλωση με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο κτήμα του ηθοποιού στο Riceboro της Τζόρτζια.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του TMZ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες από τις προετοιμασίες.

Advertisement

Τα συνεργεία εργάζονται σκληρά και στήνουν μια τεράστια κατασκευή, η οποία θα συνδέεται με έναν πολύ μεγάλο διάδρομο με το κεντρικό σπίτι. Σε αυτό τον διάδρομο πρόκειται να περπατήσει η Λόπεζ φορώντας το νυφικό της.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι έχει φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή ημέρα των δύο σταρ.

Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατ. δολάρια.

Advertisement

Στη λίστα των καλεσμένων, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, περιλαμβάνονται ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ, ο Κάσεϊ Άφλεκ και η Ντρέα Ντε Ματέο.

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή η εκδήλωση θα κλείσει με ένα μπάρμπεκιου και πικνίκ. Την κάλυψη του γάμου τους θα αναλάβει η Vogue.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: