Τα τέσσερα ζώδια που προκαλούν τον κακό χαμό γύρω τους

Advertisement

Αναρωτιέσαι, αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που του αρέσει να δημιουργεί αναστάτωση, προκειμένου να μην βαριέται ή να διασκεδάσει;

Που χαίρεται, όταν γίνονται μπλεξίματα και… ξεκατινιάσματα; Κι όμως είναι αρκετοί, μάλιστα στον ζωδιακό υπάρχουν μερικοί που νιώθουν ευχαρίστηση, όταν γύρω τους προκαλούνται χαοτικές καταστάσεις:

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξέρεις ότι αυτό το ζώδιο βαριέται τόσο, που στρέφεται στο χάος για τις συγκινήσεις που του προσφέρει. Είναι το άτομο εκείνο που μπορεί να συμμετέχει σε κάτι, απλώς για να χαρεί τη στιγμή που θα το παρακολουθεί να καταρρέει.

Ο Υδροχόος φαντάζεται καταστροφές, βλέπει αεροπλάνα να συγκρούονται στον αέρα, τραίνα να βγαίνουν εκτός τροχιάς, ανθρώπους εγκλωβισμένους να ουρλιάζουν. Γενικά, τον εξιτάρουν οι καταστάσεις των άκρων, αυτές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Είναι εκείνος που θα φωνάξει «φωτιά» μέσα σε έναν κατάμεστο χώρο, μόνο και μόνο για να δει τι θα συμβεί.

Advertisement

Στη συνέχεια θα ισχυριστεί ότι είναι φυσικό δικαίωμά του το να μπορεί να έχει αυτήν την ελευθερία λόγου. Αναμφίβολα, μιλάμε για το μεγαλύτερο… φρικιό και το πιο τρελό απ’ όλα τα ζώδια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το άτομο αυτό είναι ο χαοτικός κακός! Ως το πιο χαοτικό ζώδιο, λατρεύει να προκαλεί χάος και προβλήματα. Όχι μόνο αγαπά τον χαμό, αλλά θέλει επίσης να το γνωρίζεις. Είναι κάτι που πρέπει να περιμένεις από εκείνον.

Οι Σκορπιοί είναι πολύ έξυπνοι και αγαπητοί, αλλά είναι οι χειρότεροι χειραγωγοί πάνω στη γη και αυτό μπορούν να το επιτύχουν με ψέματα, αποπλανήσεις, υποσχέσεις πλούτου και άλλα πολλά. Σε ποιον τομέα δημιουργούν το περισσότερο χάος; Στον έρωτα. Και δεν τους νοιάζει.

Advertisement

Δεν τους ενδιαφέρει, αν εσύ ξεκίνησες, συμμετέχοντας σε ένα μεγάλο love story και κατέληξες με ραγισμένη καρδιά. Αυτός είναι ο τρόπος τους και τον λατρεύουν!

ΛΕΩΝ

Το θερμόαιμο Λιοντάρι κάνει ό,τι θέλει, όποτε θέλει, όποιες κι αν είναι οι συνέπειες. Αυτό στην πράξη σημαίνει χάος. Ο Λέων είναι ξεροκέφαλος και εγωμανής και θέλει να κάνει τα πράγματα με τον τρόπο του.

Σε έναν φανταστικό κόσμο όλα αυτά θα ήταν μια χαρά, αλλά στην πραγματική ζωή δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει ό,τι θέλει. Δυστυχώς ο Λέων δεν λαμβάνει υπόψη του αυτό το σκεπτικό και πιέζει με τον δικό του τρόπο μέχρι να πάρει αυτό που θέλει, κάτι που αναμφίβολα προκαλεί χάος.

Advertisement

Και το χάος προκαλεί σύγχυση, πληγωμένα συναισθήματα, ανασφάλεια και ένα σωρό άλλα για τα οποία ο Λέων δεν νοιάζεται στο ελάχιστο.

Θα προκαλέσει χαμό, προκειμένου να δημιουργήσει έντονες συγκινήσεις στον εαυτό του και κυρίως σε όλους τους παριστάμενους. Και είναι περιττό να λεχθεί ότι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα του χόμπι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος κάνει συνεχώς διάφορα πράγματα, μόνο και μόνο για να δει τι θα συμβεί. Δεν τον απασχολεί το πώς θα εξελιχθούν στη συνέχεια. Αυτό που τον εξιτάρει είναι πόση ταραχή και τρέλα μπορεί να προκληθεί εκείνη τη στιγμή.

Advertisement

Το χάος κάνει τον Δίδυμο να νιώθει ζωντανός. Θα υποβάλει σε δοκιμασία τις σχέσεις του μέσα σε δευτερόλεπτα και θα κάνει κακό χαμό. Δεν έχει ιδέα για το τι κάνει, όμως δεν τον νοιάζει πολύ, ενώ αποκαλεί αυτήν την έλλειψη ανησυχίας «ζω τη στιγμή».

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δημιουργεί χάος όλη την ώρα. Είναι ο τρόπος που έχουν οι Δίδυμοι για να τα βγάζουν πέρα με την σκληρή καθημερινότητα, το αγαπημένο τους χόμπι.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: