Συγκλονιστικές εικόνες: Ληστές επιτίθενται σε οδηγό Bugatti στο κέντρο του δρόμου [βίντεο]

Advertisement

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Δύο θρασύτατοι ληστές επιχείρησαν να κλέψουν τον πολυεκατομμυριούχο Abdullah F. Al Basman σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Λονδίνου και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

Η απόπειρά τους δεν στέφθηκε με επιτυχία, αλλά η ζημιά στην Bugatti Chiron αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών ήταν αρκετά μεγάλη.

Advertisement

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Al Basman βγήκε από το ξενοδοχείο «Berkeley» στο οποίο διέμενε. Οι δράστες εντόπισαν το ρολόι Platinum Rolex Daytona που φορούσαν και θέλησαν να το κλέψουν.

Περίμεναν λοιπόν τη στιγμή που θα φύγει με το γαλλικό hypercar και τον ακολουθήσαν με τα scooter μέχρι το Hyde Park. Σε ένα κόκκινο φανάρι βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν, με τον έναν να σηκώνει το σφυρί και να χτυπά το κρύσταλλο του παραθύρου ξανά και ξανά.

Το τζάμι της Bugatti άντεξε τα χτυπήματα, με τον οδηγό αν και τρομαγμένος να πατάει το γκάζι για να ξεφύγει της επίθεσης, χτυπώντας κάπου τον προφυλακτήρα του εκθαμβωτικού οχήματος.

Advertisement

Όσο για τους δύο ληστές, αφού είδαν ότι η προσπάθεια απόκτησης του Roxel των 110.000 λίρων απέτυχε, εξαφανίστηκαν από τους παράδρομους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση πιθανόν συνδέεται με ανάλογο περιστατικό που σημειώθηκε λίγο αργότερα στο Mayfair. Σε αυτή την περίπτωση, έκλεψαν ρολόι μεγάλης αξίας από πεζό. Οι δράστες αναζητούνται.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: