Έντρομοι τουρίστες κάλεσαν την αστυνομία για νεκρή στην πλαζ, αλλά το… πτώμα ήταν πλαστική κούκλα του sex [εικόνα]

Advertisement

Ένα «νεκρό σώμα» που βρέθηκε σε παραλία της Ταϊλάνδης αποδείχθηκε ότι είναι μια πλαστική κούκλα του σεξ, προκαλώντας πανικό στους παραθεριστές.

Τρομοκρατημένοι οι παραθεριστές συνάντησαν το «γυμνό πτώμα» στην παραλία Bang Saen στην επαρχία Chonburi της Ταϊλάνδης, περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά της Μπανγκόκ, στις 18 Αυγούστου.

Advertisement

Έμοιαζε σαν μια γυμνή γυναίκα που κείτονταν νεκρή στην ακτή μονάχα μ΄ ένα μπλουζάκι πάνω από το κεφάλι της. Ασθενοφόρο και αστυνομία έσπευσαν στο σημείο μετά από πανικόβλητες κλήσεις των λουόμενων, περιμένοντας να συναντήσουν ένα νεκρό άνθρωπο.

Τελικά όμως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Αντί για ένα ανθρώπινο πτώμα συνάντησαν μια σούπερ ρεαλιστική κούκλα του σεξ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, πρόκειται για ένα σύγχρονο ιαπωνικό μοντέλο «AV Idol», του οποίου το κόστος ανέρχεται στα 556 ευρώ.

Η αστυνομία εκτιμά ότι αρχικά αφέθηκε σε ένα ποτάμι προτού καταλήξει στη θάλασσα και το ξεβράσει στην παραλία.. Παρόλο που της λείπει το κεφάλι, η κούκλα φυλάσσεται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης βρει το θάρρος να εμφανιστεί για να τη διεκδικήσει ξανά.

Advertisement

Οι άνθρωποι στην παραλία έπαθαν σοκ

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής Bang Saen είπε: «Στις 18 Αυγούστου 2022, οι ομάδες διάσωσης ενημερώθηκαν ότι οι άνθρωποι στην παραλία έπαθαν σοκ βλέποντας μια νεαρή γυναίκα γυμνή και αναίσθητη.

«Οι αστυνομικοί έσπευσαν τότε να ελέγξουν και από μακριά είδαν μια νεαρή, όμορφη γυναίκα. Αλλά όταν πλησίασαν, αποδείχθηκε ότι ήταν μια πλαστική κούκλα του σεξ. «Το κεφάλι της έλειπε και το κάτω μέρος της ήταν εκτεθειμένο. Ελέγξαμε στο Διαδίκτυο και κοστίζουν περίπου 20.000 μπατ (556 ευρώ)

«Αν ο ιδιοκτήτης θέλει να ανακτήσει την κούκλα του, μπορεί να την παραλάβει από το σταθμό της ομάδας διάσωσης» επεσήμανε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: