Η Σμαράγδα Καλημούκου χωρίς ρετούς: Η «Λίζα» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες» μας δείχνει με μαγιό τις καμπύλες της [εικόνες]

Advertisement

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η Σμαράγδα Καλημούκου έχει επιστρέψει, όχι στην υποκριτική που άφησε, αλλά στα τηλεοπτικά, έστω και μέσα από κάποιες συνεντεύξεις που δίνει κατά καιρούς, κυρίως σε πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Τη Σμαράγδα τη γνωρίσαμε μέσα από το «So You Think You Can Dance?» και μετά έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες», αλλά από τότε έχουν περάσει κοντά 14 χρόνια και είναι ένας άλλος άνθρωπος.

Advertisement

Όχι μόνο γιατί είναι μια ώριμη γυναίκα, αλλά και γιατί σωματικά έχει διαφοροποιηθεί. Η ίδια σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της πήρε αρκετά κιλά, αυτό που είδε της άρεσε, της φανέρωσε έναν εαυτό που δεν τον είχε φανταστεί και από τότε είναι χαρούμενη και χρησιμοποιεί την εικόνα της για να περάσει το δικό της μήνυμα.

Απασχολείται εξάλλου με τη μόδα, έχει κυκλοφορήσει δικές της κολεξιόν με μαγιό και εσώρουχα και ρούχα, για γυναίκες στα δικά της κυβικά, οπότε, θέλοντας και μη, έχει γίνει πρότυπο για πολλές.

Κι όταν τη βλέπεις να χαμογελάει και να ζει τόσο χαρούμενη τη ζωή της, όπως φαίνεται στις αναρτήσεις της, δεν έχεις παρά να χαρείς μαζί της.

Advertisement

Άλλωστε, η Σμαράγδα Καλημούκου δεν επιχειρεί να τελειοποιήσει κάτι. Όλες της οι αναρτήσεις είναι χωρίς ρετούς, με όλη την αλήθεια που έχουν οι καμπύλες της…

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: