Λάρισα: Ασύλληπτη περιπέτεια για 2 οικογένειες – Μπέρδεψαν τα μωρά τους στο μαιευτήριο!

Λάρισα: Ασύλληπτη περιπέτεια για 2 οικογένειες – Μπέρδεψαν τα μωρά τους στο μαιευτήριο!
Advertisement

Απίστευτό είναι αυτό που έζησε μια οικογένεια στη Λάρισα, καθώς το μαιευτήριο μπέρδεψε δύο μωρά, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να κρατά στην αγκαλιά του άλλο παιδί.

Ειδικότερα, μια 30χρονη μητέρα γέννησε στις 18 Αυγούστου ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε ιδιωτική μαιευτική κλινική της Λάρισας.

Advertisement

Όταν η μαία τους έφερε το μωρό, εκείνοι το κράτησαν στην αγκαλιά τους και έβγαλαν και φωτογραφίες, τις οποίες έστειλαν στους συγγενείς τους.

Όμως, την επόμενη ημέρα συνέβη… το αδιανόητο. Η μαία έφερε άλλο μωρό και το παιδάκι που τους είχαν δώσει την προηγούμενη ημέρα, ήταν η νεογέννητη κόρη κάποιας άλλης γυναίκας που γέννησε και εκείνη την ίδια ημέρα, στο ίδιο μαιευτήριο.

«Μέσα στην κούνια, εκεί που σου φέρνουν, που κουβαλάνε το μωρό, είχε το δικό μας το καρτελάκι, δε δώσαμε πολλή σημασία εκείνη την στιγμή και οκ έγραφε το όνομά της», λέει ο πατέρας του παιδιού από τη Λάρισα στην εκπομπή LIVE NEWS.

Advertisement

«Στείλαμε φωτογραφίες στους συγγενείς μας, το θήλασε κιόλας η γυναίκα μου, το πρώτο γάλα έδωσε στο μωράκι κανονικά».

«Την άλλη μέρα το πρωί, μας φέρνουν ένα άλλο μωρό. Το βλέπουμε καλά, καλά, λέμε: ‘τι γίνεται; Κάτι δεν πάει καλά’, βγαίνω έξω στον διάδρομο και βλέπω το υποτιθέμενο δικό μας μωρό ας πούμε, να κατευθύνεται αλλού και εγώ έχω πάθει σοκ εντωμεταξύ και μας λέει η μαία: ‘το χθεσινό, ήταν άλλο μωρό’. Δηλαδή το δικό μας μωρό πήγε αλλού», συμπληρώνει ο πατέρας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: