Θλίψη για το χαμό της 19χρονης ναυτικής δοκίμου -Ανέβασε πυρετό, κατέρρευσε σε 2 ημέρες και πέθανε

Θλίψη για το χαμό της 19χρονης ναυτικής δοκίμου -Ανέβασε πυρετό, κατέρρευσε σε 2 ημέρες και πέθανε
Advertisement

Θλίψη έχει προκαλέσει στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού ο ξαφνικός θάνατος 19χρονης ναυτικής δοκίμου που επέβαινε στο Πλοίο Γενικής Υποστήριξης Προμηθεύς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ναυτική δόκιμος βρισκόταν στο πλοίο του Πολεμικού ναυτικού, στο πλαίσιο του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Advertisement

Την περασμένη Τρίτη παρουσίασε πυρετό και αμέσως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο στη Νάπολη της Ιταλίας. Το πρωί της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, εισήχθη στη ΜΕΘ και μέσα σε δυο ημέρες κατέρρευσε και πέθανε σήμερα το πρωί

Το πώς η 19χρονη ναυτική δόκιμος κατέρρευσε και πέθανε ερευνάται.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες άλλοι δυο σπουδαστές στο ίδιο πλοίο παρουσίασαν πυρετό. Οι δύο περιπτώσεις, της 19χρονης και των άλλων δύο σπουδαστών δεν φαίνεται να συνδέονται, καθώς οι δύο τελευταίοι φέρεται να έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.

Advertisement

Η ανακοίνωση του ΓΕΝ για το θάνατο της 19χρονης στο πλοίο Προμηθεύς

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού:

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: